25 Nisan 2013 Perşembe

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi


Kirazlı Pasta izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:59 AM PDT


Kirazlı Pasta

Genç ve güzel bir kız olan amanda erkeklere güven konusunda oldukça temkinli davranmaktadır. Yaşamı boyunca hangi erkekle tanışsa mutlaka bir bahane bulup o birlikteliği bitirmiştir. Birgün bir partide evli bir erkekle tanışan amanda bakalım nasıl bir ilişkiye yelken açıyor.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Şeytani Eziyet izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:37 AM PDT


Şeytani Eziyet

Bulunduğu yerin tanınan isimlerinden birinin sosyete kızı bir psikopat tarafından kaçırılır. Tüm eyalet polisi kaçırılma olayının peşine düşer. Kızı psikopatın elinden kurtarıp, psikopatıda yakaladıkdan sonra gizem yumağı çözülecek ve herkesi hayrete düşürecektir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Bizim Gibi İnsanlar izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:32 AM PDT


Bizim Gibi İnsanlar

Babası ölen şahıs elind bulunan 150 bin dolarlık meblayı daha önce hiç görmediği kız kardeşine vermekle görevlendirilir. Neler olacağını hep birlikte görelim…

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Testere 7 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:12 AM PDT


Testere 7

Popüler Testere serisi 7. Bölümünde artık son noktayı koyuyor. İzlenme rekorları kıran Testere serisi 7.bölümüyle izleyicilerine veda ediyor.Çılgın işkence yöntemleriyle kendine bağlayan bu filmde diğer serilerden farklı olarak daha can alıcı serüvenler sizleri beklemektedir.Bu filmde yine insanların hayatları tehlikede yine esrarengiz işkenceler onları beklemektedir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Testere 6 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:06 AM PDT


Testere 6

Özel Ajan Strahm öldü ve Dedektif Hoffman Jigsaw hala kötülükler yapmaya kusursuzca plan yapmaya devam etmektedir.Jigsaw'ın mirasını ele geçirmek isteyen Hoffman büyük planlar peşindedir. Ancak FBI bütün bu planları alt üst eder. Hoffman müthiş planlarından birini daha devreye sokar ve bu defa Jigsaw'ın esrarengiz planı açığa çıkma aşamasına gelir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Testere 5 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:03 AM PDT


Testere 5

Testere serisinin beşinci bölümünde ise sizlere müthiş esrarengiz işkencelerin devamını sunmaktadır. Kriminal uzman Hoffman (Mandylor) Jigsaw efsanesini sizlere büyük beğeniyle izlettirmektedir. Hayatta kalan tek kişi olduğu için işkenceleri devam ettirmektedir. Bütün planları kusursuz yapmak zorundadır. Yaptığı bütün planları büyük bir gizlilikle sürdürmektedir. İnsanları büyük korkular beklemektedir. İnsanlara en büyük zararı psikolojikman vermektedir ve insanların hayata tutunma çabalarını büyük bir keyifle izleyeceksiniz.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Testere 4 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 01:00 AM PDT


Testere 4

Bu bölümde Jigsaw ve Amanda hayatlarını kaybetmektedirler. Cinayetlerin duyulmasından sonra dedektif Kerry ve FBI ajanı Strahm ve ajan Perez, Jigsaw'ın korkunç oyunlarını çözmek için uğraş verirler. Korkunç tuzaklardan kendilerini kurtarmak için dolu dolu bir buçuk saatleri olduklarını öğrendiklerinde korkudan çılgına dönerler.Hayatta kalma çabaları korkularının önüne geçmiştir.Birlikte bir plan doğrultusunda ilerlemek zorundadırlar ve üzerlerindeki gerginlikle bir çözüm yolu aramaktadırlar.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Testere 3 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 12:43 AM PDT


Testere 3

İlk iki filmiyle büyük başarılar yakalayan gerilim filminin 3. Seriside yine büyük sürprizlerle dolu. Efsanevi manyak Jigsaw ve yardımcısı Amanda yine çeşitli işkencelerle insanlara korku dolu anlar yaşatıyorlar. Hasta olan Jigsaw kendisi hayata tutunmaya çalışırken, insanlara yaptığı işkencelerden de uzak durmamaktadır. Acımasız oyunlarıyla insanlara akıl almaz işkencelerle test ederken bir yandan da Amanda ile daha başka planlar peşinde koşturmaktadırlar. İnsanların hayata tutunma çabaları korku dolu anlarla birlikte devam etmektedir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Testere 2 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 12:38 AM PDT


Testere 2

Amanda'yla birlikte tuzağa düşmüş birçok kurbanlar vardır ve hepsi bir manyağın kanlarına verdiği ve 2 saat sonra ölümüne sebep olacak zehir için bir çözüm yolu aramaktadırlar. Kanlarına işleyen zehirin panzehirini aramak için deliye dönerler. Kendine bakmaktan aciz olan, dik kafalı Xavier (Franky G.) grubun lideri olmaya çabalayan, daha sağlıklı kararlar verme yeteneği olan Jonas (Glenn Plummer),verdiği kararlarda inat eden ise Addison (Emmanuelle Vaugier), arkadaşları arasında tipsizliğiyle anılan Obi (Tim Burd) ve aşırı duygusallıkta sınır tanımayan Laura (Beverley Mitchell) da onlara zarar vermek isteyen bir manyağın tarafından sabırları sınanmaktadır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Testere 1 izle Türkçe Dublaj

Posted: 25 Apr 2013 12:36 AM PDT


Testere 1

Whannell ve Elwes, birbirlerine yabancı iki insandır. Günün birinde ikisi de kendilerini pis bir banyoda duvarlara zincirlenmiş vaziyette bulurlar. Her ikisi de kendi başlarına geleceklerden habersiz bir halde beklemektedirler.Başlarına gelecek her türlü işkenceden habersiz oldukları sırada yerde yatan,kafasının bir kısmı kopmuş adamı gördüklerinde içlerindeki korku git gide büyümektedir. Kendilerini oraya hangi manyağın kapattığından habersiz hazin sonlarını beklemekten başka çareleri yoktur. Başlarına gelecek olanları yerde yatan adamı gördükten sonra tahmin etmeye başlayacaklardır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder