26 Nisan 2013 Cuma

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Enfeksiyon Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 08:30 AM PDT

Enfeksiyon

Enfeksiyon izle, Enfeksiyon Filmi Full izle, Enfeksiyon Türkçe Dublaj izle, Enfeksiyon HD izle, Enfeksiyon Tek Parça izle, Enfeksiyon 720p izle, Enfeksiyon Full HD izle, Enfeksiyon Filmini izle, (Enfeksiyon / İnfection) 25 Ekim 2004′de vizyona girdi. Masayuki ochiai yönetmenlik yapacağı için heycandan kalp krizi geçirdi. Yoko maki, michiko hada ve koichi sato gibi isimler başrolleri paylaştı. Maddi sıkıntılar içinde kalan bir hastanede çalışan doktorlar ve hemşireler zor durumda kalmışlardır. Bir nöbet değişimi sırasında yanık yüzünden acile gelen bir hastaya yanlış enjekte edilen iğne sonucu hasta ölür sonrasını izleyelim bakalım…

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2004 – Japonya
Süre : 98 Dakika
Türü : Dram , Korku
Yönetmen : Masayuki Ochiai
Oyuncular: Yoko Maki , Michiko Hada , Koichi Sato , Mari Hoshino , Kaho Minami

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Çapraz Ateş Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 08:21 AM PDT

Çapraz Ateş

Çapraz Ateş izle, Çapraz Ateş Filmi Full izle, Çapraz Ateş Türkçe Dublaj izle, Çapraz Ateş HD izle, Çapraz Ateş Tek Parça izle, Çapraz Ateş 720p izle, Çapraz Ateş Full HD izle, Çapraz Ateş Filmini izle, (Çapraz Ateş / Les Insoumis-Crossfire) 12 Mayıs 2008′de vizyona giren çapraz ateş filminin yönetmenliği için claude michel rome yapımcılarla sık sık görüşerek işi kaptı. Zabou breitman ve aissa maiga’nın başrolleri paylaştığı filme sonradan aure atika’da dahil oldu. Kariyerinin sonlarında olan bir polis memuru yılların vermiş olduğu yorgunluk ve bıkkınlık içerisindedir. Çok ufak bir yere tayin olan polis memuru kısa zaman içinde yıkılması gereken bir sanayi bölgesinde yorucu bir işi ele alacaktır.

İMDB : 7.2 / 10
Yapım : 2008 – Fransa
Süre : 100 Dakika
Türü : Aksiyon , Gerilim , Suç
Yönetmen : Claude-michel Rome
Oyuncular: Zabou Breitman , Aïssa Maïga , Aure Atika , Gérald Laroche , Pascal Elbé

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Altın Çocuklar Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 08:14 AM PDT

Altın Çocuklar

Altın Çocuklar izle, Altın Çocuklar Filmi Full izle, Altın Çocuklar Türkçe Dublaj izle, Altın Çocuklar HD izle, Altın Çocuklar Tek Parça izle, Altın Çocuklar 720p izle, Altın Çocuklar Full HD izle, Altın Çocuklar Filmini izle, (Altın Çocuklar / The Golden Boys) 07 Şubat 2008′de vizyona girdi. Daniel adams o dönemde meşhur olduğu için yönetmen koltuğundaydı. David carradine, mariel hamingway ve bruce dern arasında başrol için anlaşmazlıklar çıktı. 20. yüzyılda zengin bir kadını tuzağa düşürüp hayatlarını garantiye almaya çalışan üç denizciyi izleyeceksiniz.

İMDB : 6.3 / 10
Yapım : 2008 – ABD
Süre : 97 Dakika
Türü : Romantik
Yönetmen : Daniel Adams
Oyuncular: David Carradine , Mariel Hemingway , Bruce Dern , Charles Durning , Julie Harris

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Zafer Yolu Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 08:12 AM PDT

Zafer Yolu

Zafer Yolu izle, Zafer Yolu Filmi Full izle, Zafer Yolu Türkçe Dublaj izle, Zafer Yolu HD izle, Zafer Yolu Tek Parça izle, Zafer Yolu 720p izle, Zafer Yolu Full HD izle, Zafer Yolu Filmini izle, (Zafer Yolu / Seabiscuit) 10 Eylül 2003′de vizyona girdi. Gary ross tatilini yarıda bırakıp yönetmenlik için ülkeye döndü. Tobey maguire, elizabeth banks ve michael angarano oyuncu kadrosunda yer aldı. Herkes için bir ilhan kaynağı olan seabiscuit isimli bir yarış atı sizleri daha önce izlemediğiniz bir yarışın içine sürükleyecek.

İMDB : 7.2/10
Yapım : 2003 – ABD
Süre : 140 Dakika
Türü : Dram , Spor , Tarih
Yönetmen : Gary Ross
Oyuncular: Tobey Maguire , Elizabeth Banks , Michael Angarano , Jeff Bridges , William H. Macy

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Şampiyon Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 07:54 AM PDT

Şampiyon

Şampiyon izle, Şampiyon Filmi Full izle, Şampiyon Türkçe Dublaj izle, Şampiyon HD izle, Şampiyon Tek Parça izle, Şampiyon 720p izle, Şampiyon Full HD izle, Şampiyon Filmini izle, (Şampiyon / Secretariat) 29 Temmuz 2010′da vizyona girdi. John malkovich, diane lane ve james cromwell oyuncu kadrosunda yer alırken, randall wallace ise yönetmenliği üstlendiğini gazetelerin manşet sayfasından duyurdu. Başdan sona yaşanmış bir öykünün uyarlaması olan şampiyon hayatının hiçbir evresinde at yarışlarından anlamayan bir ev hanımını ve ona ait olan yarış atını anlatıyor.

İMDB : 7.2/10
Yapım : 2010 – ABD
Süre : 123 Dakika
Türü : Aile , Dram , Tarih
Yönetmen : Randall Wallace
Oyuncular: John Malkovich , Diane Lane , James Cromwell , Amanda Michalka , Dylan Walsh

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Oda Arkadaşım Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 07:49 AM PDT

Oda Arkadaşım

Oda Arkadaşım izle, Oda Arkadaşım Filmi Full izle, Oda Arkadaşım Türkçe Dublaj izle, Oda Arkadaşım HD izle, Oda Arkadaşım Tek Parça izle, Oda Arkadaşım 720p izle, Oda Arkadaşım Full HD izle, Oda Arkadaşım Filmini izle, (Oda Arkadaşım / The Roommate) 11 Nisan 2011′de vizyona girdi. Christian E. arkadaşları ile yönetmenliği kapabilmek için kavga etti. Leighton meester, nina dobrev ve cam gigandet olayı duyunca vazgeçer gibi olsada yinede oyuncu kadrosundaki yerlerini aldılar. Üniversite ortamında rebecca ile oda arkadaşlığı yapan sara aradan geçen günler sonunda hem kendisinin hemde arkadaşlarının tehlikede olduğunu görecektir. Gerilim ve korku dolu bir yapım olan oda arkadaşım üniversitelerde oda arkadaşlığı yapanlara birazda olsa ışık tutacaktır.

İMDB : 7.0 / 10
Yapım : 2011 – ABD
Süre : 91 Dakika
Türü : Gerilim , Gizem , Korku
Yönetmen : Christian E. Christiansen
Oyuncular: Leighton Meester , Nina Dobrev , Cam Gigandet , Billy Zane , Katerina Graham

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kaçış Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 25 Apr 2013 07:44 AM PDT

Kaçış

Kaçış izle, Kaçış Filmi Full izle, Kaçış Türkçe Dublaj izle, Kaçış HD izle, Kaçış Tek Parça izle, Kaçış 720p izle, Kaçış Full HD izle, Kaçış Filmini izle, (Kaçış / Running Scared) 03 Aralık 2006′da vizyona girdi. Wayne kramer kendini ortaya atarak kaçış filmini yöneteceğini açıkladı. Bunun üzerine 122 dakika süreli kaçış’da paul walker, vera farmiga ve elizabeth mitchell oyuncu kadrosunda yer aldı. Bir uyuşturucu alışverişi sırasında çıkan çatışma olay yerine gelen polislerin ölmesi ile sonuçlanır. Joey suç silahını ortadan nasıl kaybederim diye düşünürken komşusunun çocuğu silahı bulur ve sorunlar yaşadığı babasını öldürür. Şimdi işler dahada karışacaktır. Joey mafya ve polis teşkilatından önce çocuğu dolayısı ilede onda bulunan silahı yok etmek zorundadır. İlginizi çekecek bir aksiyon suç filmine hazır mısınız?

İMDB : 7.5/10
Yapım : 2006 – Almanya , ABD
Süre : 122 Dakika
Türü : Aksiyon , Dram , Suç
Yönetmen : Wayne Kramer
Oyuncular: Paul Walker , Vera Farmiga , Elizabeth Mitchell , Cameron Bright , John Noble

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder