23 Nisan 2013 Salı

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Yaratık Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:30 AM PDT

Yaratık

Yaratık izle, Yaratık Filmi Full izle, Yaratık Türkçe Dublaj izle, Yaratık HD izle, Yaratık Tek Parça izle, Yaratık 720p izle, Yaratık Full HD izle, (Yaratık / The Host), Seul'u ikiye ayıran Han nehri korkunç bir faciaya gebedir. Amerikan ordusunun bir kaç sene önce gizlice boşalttığı kimyasal atıklar, nehirde korkunç bir yaratığın üremesine neden olmuştur. Nehir kenarında piknik yapmak için toplanmış şehir sakinleri suların arasından ansızın yükselen devasal bir yaratık görürler. Bir kaç saniye içinde ortalığı savaş alanına çeviren canavar tekrar sulara gömülmeden önce ardında yüzlerce ölü bırakır. Ancak yaratık ile ilgili korkunç gerçek ancak bir kaç gün sonra farkedilir. Hükümet yaratığın insanlara korkunç bir virüs bulaştırdığından şüphelenmektedir.

İMDB : 7.1 / 10
Yapım : 2007 – GüneyKore
Süre : 119 Dakika
Türü : Bilim Kurgu , Gerilim , Korku
Yönetmen : Joon-ho Bong
Oyuncular: Du-na Bae , Hie-bong Byeon , Dal-su Oh , Bae Doo Na , Scott Wilson Ah-sung Ko , Hae-il Park

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Bizim Gibi İnsanlar Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:30 AM PDT

Bizim Gibi İnsanlar

Bizim Gibi İnsanlar izle, Bizim Gibi İnsanlar Filmi Full izle, Bizim Gibi İnsanlar Türkçe Dublaj izle, Bizim Gibi İnsanlar HD izle, Bizim Gibi İnsanlar Tek Parça izle, Bizim Gibi İnsanlar 720p izle, Bizim Gibi İnsanlar Full HD izle, (Bizim Gibi İnsanlar / People Like Us), Gerek görselliği ile,gerek çekim yerleri ile,gerek oyunculuklarıyla,gerekse konusuyla ailecek izleyebileceğiniz harika bir film.Görüntü yönetmeni gerçekten 10 numara iş yapmış.Ayrıca filmde çalan müzikler o kadar hoş ki,insanı dinlendiriyor,alıp başka yerlere götürüyor insanı.Çevrenizde izlemeyen biri varsa direk önerebileceğiniz,sıkmadan,olayları akışkın bir halde size lanse etmeyi başaran,gereksiz replikler kullanmadan da bu işin olacagını gösteren içinizi ısıtıcak harika bir aile filmi.

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2012 – ABD
Süre : 114 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Olivia Wilde
Oyuncular: Olivia Wilde , Chris Pine , Michelle Pfeiffer , Elizabeth Banks , Barbara Eve Harris Philip Baker Hall , Devin Brochu

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Maxın Macerası Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:29 AM PDT

Maxın Macerası

Maxın Macerası izle, Maxın Macerası Filmi Full izle, Maxın Macerası Türkçe Dublaj izle, Maxın Macerası HD izle, Maxın Macerası Tek Parça izle, Maxın Macerası 720p izle, Maxın Macerası Full HD izle, (Maxın Macerası / Max Co), Ölü Gelin, Tavuklar Firarda ve Oyuncak Hikâyesi'ne imza atmış, dünyanın en yetenekli canlandırma ve kukla sanatçılarından oluşan bir ekipten, güzel, esrarlı, büyüleyici ve fantastik bir peri masalı. Genç tilki Max, babasını arayıp bulmak için Saint-Hilare'a doğru yola koyulur. Karşısına Rodolfo'nun sineklik üreten şirketi "Vzzz" vardır.

İMDB : 6.8 / 10
Yapım : 2008 – Belçika
Süre : 76 Dakika
Türü : Animasyon

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Kral Penguen Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:29 AM PDT

Kral Penguen

Kral Penguen izle, Kral Penguen Filmi Full izle, Kral Penguen Türkçe Dublaj izle, Kral Penguen HD izle, Kral Penguen Tek Parça izle, Kral Penguen 720p izle, Kral Penguen Full HD izle, (Kral Penguen / The Penguin King), Penguen Kral, genç ve sevimli bir penguenin zaferlerle dolu epik hikayesini beyaz perdeye yansıtıyor. Kendine bir eş bulabilmek için diğer binlercesiyle yarışan kahramanımız; buzullar, karlar ve ölümcül dalgalar arasında havadan, karadan ve sudan gelen tehlikelere karşı mücadele etmek zorunda kalıyor; asıl zorlu görev geldiği an ise kendisine sonuna kadar güvenen ailesi tarafından yalnız bırakılıyor. Cesur penguenimiz kaderiyle yüzleşip yolculuğun son engelini başarıyla atlatabilecek midir?

İMDB : 6.1 / 10
Yapım : 2012 – İngiltere
Süre : 78 Dakika
Türü : 3 Boyutlu , Aile , Dram , Macera
Yönetmen : Simon Niblett

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Kör Şafak Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:29 AM PDT

Kör Şafak

Kör Şafak izle, Kör Şafak Filmi Full izle, Kör Şafak Türkçe Dublaj izle, Kör Şafak HD izle, Kör Şafak Tek Parça izle, Kör Şafak 720p izle, Kör Şafak Full HD izle, (Kör Şafak / Blind Horizon), Frank, New Mexico’daki küçük bir kasabanın çölünde vurulduktan sonra hafızasını kaybeder. Gerçek kimliğinin peşinden gitmeye başlayan Frank, zamanla başkana suikast hazırlığındaki bir gurubun üyesi olduğuna inanmaya başlar.

İMDB : 8.5 / 10
Yapım : 2003 – ABD
Süre : 99 Dakika
Türü : Dram , Gerilim
Yönetmen : Michael Haussman
Oyuncular: Amy Smart , Val Kilmer , Neve Campbell , Faye Dunaway , Gil Bellows Blake Woodruff

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Benim Annem Bir Dinozor Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:28 AM PDT

Benim Annem Bir Dinozor

Benim Annem Bir Dinozor izle, Benim Annem Bir Dinozor Filmi Full izle, Benim Annem Bir Dinozor Türkçe Dublaj izle, Benim Annem Bir Dinozor HD izle, Benim Annem Bir Dinozor Tek Parça izle, Benim Annem Bir Dinozor 720p izle, Benim Annem Bir Dinozor Full HD izle, (Benim Annem Bir Dinozor / Dino Time), Üç meraklı çocuk yumurta şeklindeki bir zaman makinesini kazara çalıştırır ve 65 milyon yıl öncesine gider, kendilerini dinozor yumurtalarıyla dolu bir yuvanın ortasında bulurlar. Gördükleri ilk şey sevinç ve merakla kendilerine bakan devasa bir T-Rex’tir. Onlar yemek değil, onun ailesidir! Çocuklar gerçek dinozorlar yumurtalarından çıkana kadar şimdiki zamana geri dönmek zorundadır. Bu yolculukları esnasında diğer tarih öncesi yaratıklarla ve birçok tehlikeyle karşılaşırlar.

İMDB : 5.1 / 10
Yapım : 2012 – ABD
Süre : 85 Dakika
Türü : Animasyon , Komedi

FRAGMAN

TEK PART

Asmaa Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:28 AM PDT

Asmaa

Asmaa izle, Asmaa Filmi Full izle, Asmaa Türkçe Dublaj izle, Asmaa HD izle, Asmaa Tek Parça izle, Asmaa 720p izle, Asmaa Full HD izle, (Asmaa), Asmaa filmin de Hany Adel, Maged El Kedwany, Hend Sabri gibi oyuncular rol aldı.Esma, 40`lı yaşlarında HIV pozitif bir kadındır. Kocasının ölümünden sonra, babası ve genç kızıyla birlikte yaşamak üzere Kahire`ye taşınır. Burada, en yakınları da dahil olmak üzere, hastalığının kimseler tarafından duyulmaması için kendini sosyal olarak dış dünyaya kapatır.

İMDB : 5.1 / 10
Yapım : 2011 – Mısır
Süre : 96 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Amr Salama
Oyuncular: Hany Adel, Maged El Kedwany, Hend Sabri

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Uğultulu Tepeler Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:28 AM PDT

Uğultulu Tepele

Uğultulu Tepeler izle, Uğultulu Tepeler Filmi Full izle, Uğultulu Tepeler Türkçe Dublaj izle, Uğultulu Tepeler HD izle, Uğultulu Tepeler Tek Parça izle, Uğultulu Tepeler 720p izle, Uğultulu Tepeler Full HD izle, (Uğultulu Tepeler / Wuthering Heights), Sokak çocuğu Heathcliff Yorkshire zengin Earnshaws tarafından gündeme getirilen ancak daha sonra hayatında ailesine karşı bir kan davası başlatır.

İMDB : 7.1 / 10
Yapım : 2009 – ABD, İngiltere
Süre : 105 Dakika
Türü : Dram , Romantik
Yönetmen : Peter Kosminsky
Oyuncular: Ralph Fiennes , Juliette Binoche , Mike Vogel , Jeremy Northam , Janet McTeer , Jonathan Firth

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Sen Dünyaya Gelmeden Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:27 AM PDT

Sen Dünyaya Gelmeden

Sen Dünyaya Gelmeden izle, Sen Dünyaya Gelmeden Filmi Full izle, Sen Dünyaya Gelmeden Türkçe Dublaj izle, Sen Dünyaya Gelmeden HD izle, Sen Dünyaya Gelmeden Tek Parça izle, Sen Dünyaya Gelmeden 720p izle, Sen Dünyaya Gelmeden Full HD izle, (Sen Dünyaya Gelmeden / Venuto Al Mondo), Gemma ve Diego Saraybosna'da tanışmışlardır. Gemma’nın hayatı Diego'ya aşık olması ile beklenmedik şekilde değişmiştir. Fakat Diego, Bosna savaşı sırasında hayatını kaybeder, Gemma ise başka bir ülkeye savrulur. Savaş bittikten yıllar sonra Gemma oğulunu da yanına alarak Diego’nun öldüğü topraklara geri döner. Geçmişte yaşananları ve Diego’nun izlerini Saraybosna’da arar.

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2012 – İtalya , İspanya
Süre : 127 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Sergio Castellitto
Oyuncular: Penélope Cruz , Emile Hirsch , Jane Birkin , Sergio Castellitto , Luna Mijovic Mira Furlan , ısabelle Adriani

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Cezalandırıcı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 23 Apr 2013 02:27 AM PDT

Cezalandırıcı

Cezalandırıcı izle, Cezalandırıcı Filmi Full izle, Cezalandırıcı Türkçe Dublaj izle, Cezalandırıcı HD izle, Cezalandırıcı Tek Parça izle, Cezalandırıcı 720p izle, Cezalandırıcı Full HD izle, (Cezalandırıcı / Missionary Man), Küçük bir kasabaya habersiz olarak çıkagelen gizemli Ryder’ in (Lundgren) çözmesi gereken bir hesabı vardır ve bu hesap kasaba halkının hayatını değiştirecektir. İncili, motosikleti ve intikam ateşiyle zırhlanmış olan Ryder, kasabanın yönetimini ele geçirmiş acımasız diktatörle yüz yüze gelecektir.

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 93 Dakika
Türü : Aksiyon , Dram , Gerilim , Western
Yönetmen : Dolph Lundgren
Oyuncular: Dolph Lundgren , Morgana Shaw , Andrew Stevens , John Enos , Brian Scot Fitzgerald Clay Dix , Billy Flynn , Brad Imes , Jonny Cruz , Julian Guevara , Jeffrey Gershenfeld , Matthew Tompkins , Charles Solomon Jr. , Jhon Cann , John D. Montoya , James Chalke

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder