22 Nisan 2013 Pazartesi

Film izle | HD Film izle | Tek Parça HD Kalite Film izle

Film izle | HD Film izle | Tek Parça HD Kalite Film izle


Ölümcül Tuzak izle

Posted: 22 Apr 2013 12:28 PM PDT

Ölümcül Tuzak izle, Ölümcül Tuzak Filmini izle, Ölümcül Tuzak Full Hd izle, Ölümcül Tuzak Türkçe Dublaj izle, Ölümcül Tuzak 720p Tek Parça izle, Bütün herkesin potansiyel düşman ve her objenin de ölümcül bomba olduğu Irak’ta, elit askerler dünyanın en zor görevlerinden birinde yer alır. Sıcak savaşın ortasında bombaları imha etmekle yükümlüdürler.James’in iki askeri kendini cürretkarca savaşın ortasına atar. James ise ölümü aldırmadığı için askerlerine yardıma gider. Yeni vahşi liderini korumaya çabalayan adamlar, şehri kaosa götüreceklerdir.


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kanunsuzlar izle

Posted: 22 Apr 2013 12:20 PM PDT

Kanunsuzlar izle, Kanunsuzlar Filmini izle, Kanunsuzlar Full Hd izle, Kanunsuzlar Türkçe Dublaj izle, Kanunsuzlar 720p Tek Parça izle, Fransız sömürgesindeki Cezayir'in özgürlügü ile sonuçlanan olayları arka plan da bırakıyor. 1925'ten 1962'ye uzanan film, evlerini kaybettikten sonra dünyanın dört bir yanına dağılan üç kardeşi izliyor. Kardeşler birbirine bağlı kaderlerinin cilvesiyle Paris'te buluşarak, kendilerini Cezayir'in bağımsızlık mücadelesinin içinde buluyorlar.

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Juno izle

Posted: 22 Apr 2013 12:17 PM PDT

Juno izle, Juno Filmini izle, Juno Full Hd izle, Juno Türkçe Dublaj izle, Juno 720p Tek Parça izle

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hırsızın Böylesi izle

Posted: 22 Apr 2013 12:08 PM PDT

Hırsızın Böylesi izle, Hırsızın Böylesi Filmini izle, Hırsızın Böylesi Full Hd izle, Hırsızın Böylesi Türkçe Dublaj izle, Hırsızın Böylesi 720p Tek Parça izle, 2008 Vizyon tarihli filmde Bridget borçları sebebi ile evini kaybedecegini ögrenince ne yapacagını şaşırır diger tarafdan kocası Don işten çıkarılmıştır..Bridget durumu düzeltmek için acil olarak iş arabayabaşlar fakat daha önceleri bir yerde çalışmadıgından dolayı iş bulmakta bir hayli zorlanır. İş ilanlarında bir banka’ ya kapıcı arandıgını görür ve zaman geçirmeden başvurur ve kabul edilir. Burada kendisi gibi çalışan iki çocuk annesi Nina ve özgür ruhlu Jackie ile tanışır. Üç kadın kısa sürede dost olurlar. Bir çıkış yolu arayan bu üç kadının aklına bir fikir gelir. Çalıştıkları bankayı soymaya karar verirler..

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Görünmez Hedef izle

Posted: 22 Apr 2013 10:20 AM PDT

Görünmez Hedef izle, Görünmez Hedef Filmini izle, Görünmez Hedef Full Hd izle, Görünmez Hedef Türkçe Dublaj izle, Görünmez Hedef 720p Tek Parça izle, Seng, Tien ve Yeng kendisi gibi öksüz altı arkadaşı, askeri eğitimlerini tamamladıktan sonra bulundukları sıcak çatışmalarla da stajlarını bitirdikten sonra ordudan ayrılırlar. Yedi öksüz asker, kardeşlik yemini eder ve kendilerinin değimi ile bir aile, İnterpol'e göreyse bir çete oluştururlar.Tien Yeng Seng ve kardeşlerinin yaptığı bir zırhlı araç soygunu, üç polis memurunun onları yakalamayı, hatta onlardan intikam almayı bir takıntı haline getirmesine yol açar. Dedektif Chun, soygunun yapıldığı caddedeki bir kuyumcuda nikah yüzüğü beğenmeye çalışan nişanlısını; çetenin kullandığı patlayıcılar nedeni ile kaybeder ve intikam için peşlerine düşer..


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder