17 Nisan 2013 Çarşamba

Film izle | HD Film izle | Tek Parça HD Kalite Film izle

Film izle | HD Film izle | Tek Parça HD Kalite Film izle


Oda Arkadaşım izle

Posted: 17 Apr 2013 12:24 PM PDT

Oda Arkadaşım izle, Oda Arkadaşım Filmini izle, Oda Arkadaşım Full Hd izle, Oda Arkadaşım Türkçe Dublaj izle, Oda Arkadaşım 720p Tek Parça izle, Üniversite öğrencisi olan Sara (Minka Kelly), Rebecca (Leighton Meester) ile oda arkadaşı olduktan sonra kendi ve arkadaşlarının güvenliğinin tehlikede olduğunu görecektir.

FRAGMAN

Tek Parça HD

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Sımsıcak izle

Posted: 17 Apr 2013 12:22 PM PDT

Sımsıcak izle, Sımsıcak Filmini izle, Sımsıcak Full Hd izle, Sımsıcak Türkçe Dublaj izle, Sımsıcak 720p Tek Parça izle, Varlıklı bir ailenin tek çocugu olan renato kalp yetmezliği hastalıgı nedeni ile birlikte oldugu kadınla evlenmesine mani olur renatoda farklı arayışlar içerisine girer ve evin hizmetçisine zamanla göz koyar ve işi pişirmeye başlarken diger ratafdan sevdiği kadın tarafından başka bir erkekle aldatıldıgını farkına varınca işler hız kazanır ve renato hizmetçiyle şehvetli çoşkulu günler geçirmeye dogru hazırlanır..


Tek Parça VK

Geçit izle

Posted: 17 Apr 2013 12:20 PM PDT

Geçit izle, Geçit Filmini izle, Geçit Full Hd izle, Geçit Türkçe Dublaj izle, Geçit 720p Tek Parça izle, Luke ve Adam’ın şimdiki adresleri Fas’tır. Zamanlarını harika yemekler ve çılgın eglenceler ile geçiren ikili için bu ideal bir seyahattır. Luke büyüleyici güzellikteki Zahara ile tanışır. İki çılgın macerasever Zahara’ ile birlikte Atlas Dağları’ndaki yer altı tünellerinin yer aldıgı oldukça eski bir yerleşim merkezine gelirler. Luke karanlık, ürkütücü ve ıssız tünelleri araştırmak ister ancak içeride hiç kimsenin bilmediği korku veren bazı sırlar saklıdır.


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Derin Darbe izle

Posted: 17 Apr 2013 12:17 PM PDT

Derin Darbe izle, Derin Darbe Filmini izle, Derin Darbe Full Hd izle, Derin Darbe Türkçe Dublaj izle, Derin Darbe 720p Tek Parça izle, Dünyayı bekleyen büyük bir göktaşı tehlikesi ve nasanın buna engel olma çabası. Filmin uzun bir bölümü durgun geçsede göktaşının çarpmasından sonra efektler açısından film oldukça güzel hale geliyor.


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Avustralya izle

Posted: 17 Apr 2013 12:15 PM PDT

Avustralya izle, Avustralya Filmini izle, Avustralya Full Hd izle, Avustralya Türkçe Dublaj izle, Avustralya 720p Tek Parça izle, İkinci Dünya Savaşı’nın öncesinde hayata geçen bu romantik, macerada Nicole Kidman, çok uzaklardan ve farklı bir kültürden gelen İngiliz aristokrat Lady Sarah Ashley olarak filmde karşımıza geliyor. Kendisine miras kalan toprakları almak için gelen Lady Sarah, bölge haklından olan sert mizaçlı ve bir o kadar da kaba olan Drover ile aynı safta yer almak istemese de başka çagresi yoktur. Bulundukları bölgeden milllerce uzakta olan bu dünya harikası topraklara ulaşabilmek için uzun bir yol gittikten sonra Darwin adında bu şehrin Pearl Harbor’a saldıran Japon kuvvetleri tarafından bombalandığının haberini alacaklardır..


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

The Constant Gardener izle

Posted: 17 Apr 2013 12:12 PM PDT

The Constant Gardener izle, The Constant Gardener Filmini izle, The Constant Gardener Full Hd izle, The Constant Gardener Türkçe Dublaj izle, The Constant Gardener 720p Tek Parça izle, Yapımda bir diplomatın eşini kaybetmesin hemen ardından dünya genelinde bir komplonun arka yüzündeki gerçeği gün ışıgına çıkarmak için duygusal ve global bir yolculuğa çıkmasını sizlere sunuyor..

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hayalet Yazar izle

Posted: 17 Apr 2013 12:11 PM PDT

Hayalet Yazar izle, Hayalet Yazar Filmini izle, Hayalet Yazar Full Hd izle, Hayalet Yazar Türkçe Dublaj izle, Hayalet Yazar 720p Tek Parça izle


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Şampiyon izle

Posted: 17 Apr 2013 12:08 PM PDT

Şampiyon izle, Şampiyon Filmini izle, Şampiyon Full Hd izle, Şampiyon Türkçe Dublaj izle, Şampiyon 720p Tek Parça izle, Dünya’nın en iyi yarış atının gerçek hikayesi, ve müthiş bir başarının öyküsü. ESPN tarafından 20yy’ın en iyi 100 sporcusu listesinde 35. sırada gösterilmiş gerçek bir efsane sizlerle..


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Zafer Yolu izle

Posted: 17 Apr 2013 12:07 PM PDT

Zafer Yolu izle, Zafer Yolu Filmini izle, Zafer Yolu Full Hd izle, Zafer Yolu Türkçe Dublaj izle, Zafer Yolu 720p Tek Parça izle, Hayattaki bütün herşeyini kaybetmiş bir adam (at sahibi), boksörlükte aradığını bulamayan çılgın bir jokey, bilge bir antrenör ve efsane bir yarış atı. Hepsinin kendi hikayesi vardı ve bu dört hikaye bir araya gelip bu inanılmaz öyküyü bizlere anlatıyor..


FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Tek Parça VK

Kaçış izle

Posted: 17 Apr 2013 10:00 AM PDT

Kaçış izle, Kaçış Filmini izle, Kaçış Full Hd izle, Kaçış Türkçe Dublaj izle, Kaçış 720p Tek Parça izle, Joey Gazelle (Paul Walker) inde içinde olduğu ters giden bir uyuşturucu pazarlığında çıkan çatışmada polisler ölür. Joey olayda kullanılan silahı yok etmeyi planlamaktadır. Ancak komşunun çocuğu bu silahı bulup,hiç sevmediği babasını vurmak için kullandıktan sonra herşey tersine gitmeye başlar. Joey, mafya ve polisten önce çocuğu bulmak, cinayeti örtbas etmek ve en önemlisi cinayet silahını yok etmek zorundadır.

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder