27 Nisan 2013 Cumartesi

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


İyi Çocuk Johnny Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:57 AM PDT

İyi Çocuk Johnny

İyi Çocuk Johnny izle, İyi Çocuk Johnny Filmi Full izle, İyi Çocuk Johnny Türkçe Dublaj izle, İyi Çocuk Johnny Tek Parça 720p izle, İyi Çocuk Johnny Full HD izle, İyi Çocuk Johnny Filmini izle, (İyi Çocuk Johnny / Nice Guy Johnny) 11 Mayıs 2010′da vizyona giren iyi çocuk johnny filmini edward burns yönetti. Aralarında aşk söylentileri çıkan edward burns aynı zamanda oyuncu kadrosundada yer alarak callie thorne ile başrolleri paylaştı. Johnny çocukluğundan beri hayali olan radyoculuğu yapmaktadır. Yiğeninin hayata bakış açısını beğenmeyen amca terry onu değiştirmek için devreye girer. Amcası olan terry aynı zamanda kadınlar üzerinde master yapmış biridir. Amcasına uyan johnny birgün brooke isimli genç ve güzel biriyle tanışır. Artık hayatı değişmeye başlamıştır fakat zor bir karar vermek durumundadır.

İMDB : 7.3/10
Yapım : 2010 – ABD
Süre : 86 Dakika
Türü : Komedi, Romantik
Yönetmen : Edward Burns
Oyuncular: Edward Burns, Callie Thorne, Marsha Dietlein, Kerry Bishe, Jay Patterson

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kadınlar ve Atlar Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:56 AM PDT

Kadınlar ve Atlar

Kadınlar ve Atlar izle, Kadınlar ve Atlar Filmi Full izle, Kadınlar ve Atlar Türkçe Dublaj izle, Kadınlar ve Atlar Tek Parça 720p izle, Kadınlar ve Atlar Full HD izle, Kadınlar ve Atlar Filmini izle, (Kadınlar ve Atlar / Sport de Filles) 23 Haziran 2011′de vizyona giren kadınlar ve atlar filmini adı kumar partilerinde sık sık anılan patricia mazuy yönetmiştir. Bruno ganz, josiane balasko ve marina hands filmde rol alan oyunculardan bazılarıdır. Babasının çiftliğinde kendisi için ayrılmış bir atın satılmasıyla hayata küsen bir adamın sıfırdan yeni bir hayata başlangıcını anlatan bir drama sizleri bekliyor.

İMDB : 3.5/10
Yapım : 2011 – Almanya
Süre : 106 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Patricia Mazuy
Oyuncular: Bruno Ganz, Josiane Balasko, Marina Hands, Isabel Karajan, Chiara De Luca

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kızım İçin Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:41 AM PDT

Kızım İçin

Kızım İçin izle, Kızım İçin Filmi Full izle, Kızım İçin Türkçe Dublaj izle, Kızım İçin Tek Parça 720p izle, Kızım İçin Full HD izle, Kızım İçin Filmini izle, (Kızım İçin / For Ellen) 05 Ağustos 2012′de vizyona giren kızım için filmini so yong kim yönetmiştir. Oyuncular arasında yakından takip ettiğimiz iki güzel margarita levieva ve jena malone başrolleri paylaşmıştır. Ünlü bir rock yıldızı olma hayali kuran joby eşiyle boşanmanın eşiğine gelmiştir. Boşanma durumu olursa ortak olan ev satılacak ve burdan gelen para ile hayallerine ulaşacağını düşünmektedir. Gerekli imzaların atılması için küçük kasabalarına gelen joby orada daha önce hiç görmediği 6 yaşındaki kızını görür ve ona karşı yoğun bir duygu seline kapılır. Şayet imzayı atarsa kızını bir daha göremeyecektir. Joby şimdi mantık ve duyguları arasında bir seçim yapmak zorundadır.

İMDB : 7.9/10
Yapım : 2012 – ABD
Süre : 96 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : So Yong Kim
Oyuncular: Margarita Levieva, Jena Malone, Jon Heder, Paul Dano, Dakota Johnson

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kar Köpekleri Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:36 AM PDT

Kar Köpekleri

Kar Köpekleri izle, Kar Köpekleri Filmi Full izle, Kar Köpekleri Türkçe Dublaj izle, Kar Köpekleri Tek Parça 720p izle, Kar Köpekleri Full HD izle, Kar Köpekleri Filmini izle, (Kar Köpekleri / Snow Dogs) 29 Ocak 2002′de vizyona giren kar köpekleri filmini geçtiğimiz yıllarda olayla bir şekilde eşinden ayrılan brian levant üstlendi. 99 dakika sürecek olan komedi filmleri kategorisindeki filmlerle eş değerde olan kar köpekleri filminde geçenlerde bir barda rastladığımız cuba gooding jr, Önceki hafta evinin balkonunda görüntülediğimiz graham greene ve geçtiğimiz sene yaz aylarında plajda üstsüz yakaladığımız latin güzel joanna bacalso baş rolleri paylaştı. Sıradan bir yaşantıya sahip olan bir diş doktorunun hayatı alaska’dan gelen miras haberi ile değişecektir. Heyecan içerisinde alaskaya giden ted oraya ulaştığında kendisine miras kalan şeyin 8 tane köpekten başka bişey olmadığını öğrenir. Lakin köpekleri elde etmek isteyen başka birileri çoktan işe koyulmuştur. Bu durumu farkeden ted her nekadar köpekleri istemesede onların başka ellere geçmemesi için mücadele edecektir.

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2002 – ABD , Kanada
Süre : 99 Dakika
Türü : Aile, Komedi, Macera, Spor
Yönetmen : Brian Levant
Oyuncular: Cuba Gooding Jr., Graham Greene, James Coburn, Joanna Bacalso, Nichelle Nichols

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Meleklerin Payı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:33 AM PDT

Meleklerin Payı

Meleklerin Payı izle, Meleklerin Payı Filmi Full izle, Meleklerin Payı Türkçe Dublaj izle, Meleklerin Payı Tek Parça 720p izle, Meleklerin Payı Full HD izle, Meleklerin Payı Filmini izle, (Meleklerin Payı / The Angel’s) 04 Şubat 2012′de vizyona giren meleklerin payı filmini geçen yolda karşılaştığım ken loach yönetmiştir. Roger allam, siobhan reilly ve paul brannigan gibi isimlerin rol aldığı meleklerin payı işlediği bir suç nedeniyle hapisten kıl payı kurtularak kamu hizmetinde görev cezasına çarptırılan çiçeği burnunda bir babayı anlatıyor.

İMDB : 6.1/10
Yapım : 2012 – İngiltere , Fransa , Belçika
Süre : 101 Dakika
Türü : Dram, Komedi
Yönetmen : Ken Loach
Oyuncular: Roger Allam, Siobhan Reilly, Paul Brannigan, Nick Farr, Roderick Cowie

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Günaydın Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:26 AM PDT

Günaydın

Günaydın izle, Günaydın Filmi Full izle, Günaydın Türkçe Dublaj izle, Günaydın Tek Parça 720p izle, Günaydın Full HD izle, Günaydın Filmini izle, (Günaydın / De Bon Matin) 15 Kasım 2011′de vizyona girdi. Jean marc moutout yapımcılar karşısında kendini acındırarak işi kaptı, ve yönetmen koltuğuna oturdu. Yannick renier, ralph amoussou ve laurent delbecque ise günaydın filminde başrolleri paylaştı. İşini özveri ile yapan ve bir bankada çalışmakta olan paul işten çıkarılmıştır. Hafta sonunu sıradan rutin yaptığı şeylerle geçirir. Pazartesi olduğunda sanki hiçbir şey olmamış gibi yine bankadaki işine gider. Toplantı odalarından birine girerek orada bulunan yöneticilerden 2′sini öldürdükten sonra kendini odaya kilitler ve tüm yaşamını gözden geçirmeye başlar.

İMDB : 3.2/10
Yapım : 2011 – Belçika , Fransa
Süre : 90 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Jean-marc Moutout
Oyuncular: Yannick Renier, Ralph Amoussou, Laurent Delbecque, Aladin Reibel, Valérie Dréville

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Aile Bağları Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 03:09 AM PDT

Aile Bağları

Aile Bağları izle, Aile Bağları Filmi Full izle, Aile Bağları Türkçe Dublaj izle, Aile Bağları Tek Parça 720p izle, Aile Bağları Full HD izle, Aile Bağları Filmini izle, (Aile Bağları / The Family Stone) 22 Nisan 2005′de vizyona giren aile bağları filmini yan komşumuz olan thomas bezucha yönetti. 100 dakika sürecek olan aile bağları, Ailenin en büyük oğlunun yeni kız arkadaşını ailesi ile tanıştırmaya getirmesini ve bu süreçde yaşananları anlatıyor. Rachel mcadams, elizabeth reaser ve luke wilson’un başrolleri paylaştığı aile bağları romantik komedi severleri bekliyor.

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2005 – ABD
Süre : 103 Dakika
Türü : Aile, Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen : Thomas Bezucha
Oyuncular: Rachel McAdams, Elizabeth Reaser, Luke Wilson, Claire Danes, Sarah Jessica Parker

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Adaletin Sembolü Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 02:33 AM PDT

Adaletin Sembolü

Adaletin Sembolü izle, Adaletin Sembolü Filmi Full izle, Adaletin Sembolü Türkçe Dublaj izle, Adaletin Sembolü Tek Parça 720p izle, Adaletin Sembolü Full HD izle, Adaletin Sembolü Filmini izle, (Adaletin Sembolü / Dragon Tiger Gate), Romandan uyarlama olan film, 3 arkadaşın hikayesini anlatıyor.İki Kung-Fu ustası Ejder Kaplan okulunu kurarlar. Wong Jianglong ve Wong Fuhu savaş sanatlarını sokak çocuklarına bile ögretirler.Böylece okul adaletin sembolü haline gelir.Wong Fuhu’nun oğlu Dragon(Donnie Yen) ayrılmaya karar verir ve Böylece üvey erkek kardeşi Tiger(Nicholas Tse) ile baglantısı kopar .Dragon’un ayrılma sebebi babası Wong Fuhu’nun Tiger’ın annesi ile evlenmesidir. Dragon annesini yangında kaybettikten sonra komşusu Ma Kun tarafından yetiştirilir.Ma Kun zamanla cevresini genişleterek büyük bir çete lideri haline gelir.Dragon da sağ kolu olur. Kara sanatlarının temsilcisi Lord Shibumi Lousha Plaketini Ma Kuna vererek Ma Kuna’yı emri altına alır.Lousha Plaketine sahip olan çete tüm kazancı alırdı..Ama şehrin diğer büyük çetesi olan Beyaz Aslanlar ile Ma Kuna arasındaki toplantıda Plaket yanlışlıkla Tiger’a geçer. Ma kuna plaketi getirmesi için en iyi dövüşcüsü olan Dragonu görevlendirir.Ve iki kardeşin kaderi tekrardan birleşir.

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2006 – HongKong
Süre : 91 Dakika
Türü : Aksiyon, Dram
Yönetmen : Wilson Yip
Oyuncular: Donnie Yen, Nicholas Tse, Wah Yuen, Shawn Yue, Vincent Sze

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Silahlı ve Ölümcül Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 02:18 AM PDT

Silahlı ve Ölümcül

Silahlı ve Ölümcül izle, Silahlı ve Ölümcül Filmi Full izle, Silahlı ve Ölümcül Türkçe Dublaj izle, Silahlı ve Ölümcül Tek Parça 720p izle, Silahlı ve Ölümcül Full HD izle, Silahlı ve Ölümcül Filmini izle, (Silahlı ve Ölümcül / Armed and Deadly), Janis MacKenzie, Sarasota'da yaşayan 36 yaşında bir fotoğrafçıdır. Ne yazık ki ikiz kardeşinin, anne ve babasını korkunç bir biçimde öldürüşüne tanıklık etmiştir. Aradan 20 sene geçmesinin ardından şimdi kardeşinin gelip kendisini de öldürmesini beklemektedir çünkü olayın tek şahidi kendisidir. Askeri sanatlarda okumuş biri olarak bu durumla mücadele etmeye hazır bir şekilde uzun bir bekleyişe girmiştir. Janis'in artık tek arzuladığı şey bu hesabın kapanmasıdır.

İMDB : 6.8/10
Yapım : 2011 – ABD
Süre : 100 Dakika
Türü : Dram, Gerilim, Gizem
Yönetmen : Andrzej Mrotek
Oyuncular: Lisa Varga, Audrey Landers, Diane Ford, Toni Ann Rossi, Ken Stellingwerf

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Alien Predatore Karşı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 27 Apr 2013 02:05 AM PDT

Alien Predatore Karşı

Alien Predatore Karşı izle, Alien Predatore Karşı Filmi Full izle, Alien Predatore Karşı Türkçe Dublaj izle, Alien Predatore Karşı Tek Parça 720p izle, Alien Predatore Karşı Full HD izle, Alien Predatore Karşı Filmini izle, (Alien Predatore Karşı / Alien vs Predatore) 10 Mart 2004′de vizyona giren alien predatore karşı filmini yakın arkadaşım olan paul w.s anderson yönetti. 101 dakika sürecek olan alien predatore karşı, Antartikada bulunan bir piramit için seferber olan milyarder bir iş adamı, bilim adamları ve macera severlerin araştırmalarını anlatıyor. Raoul bova, sanaa lathan ve colin salmon’un başrolleri paylaştığı alien predatore karşı aksiyon ve bilim kurgu severleri bekliyor.

İMDB : 7.3/10
Yapım : 2004 – ABD , Kanada , Almanya , ÇekCumhuriyeti
Süre : 101 Dakika
Türü : Bilim Kurgu, Aksiyon, Korku
Yönetmen : Paul W.S. Anderson
Oyuncular: Raoul Bova, Sanaa Lathan, Colin Salmon, Ewen Bremner, Lance Henriksen

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder