22 Nisan 2013 Pazartesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi


Açlık Oyunları izle Türkçe Dublaj

Posted: 22 Apr 2013 06:04 AM PDT


Açlık Oyunları

Açlık Oyunları izle, Açlık Oyunları Filmini izle, Açlık Oyunları Türkçe Dublaj izle, Açlık Oyunları Full Hd izle, Açlık Oyunları Tek Parça 720p izle, Bir zamanlar Kuzey Amerika olarak bilinen bir yerin yıkıntıları içerisinde Panem ulusu yaşamaktadır. Başkentin etrafındaki 12 bölge bir hat boyunca sıralanmıştır. Bütün bölgeler, her yıl yapılan Açlık Oyunları'nın yarışmasına yaşları 12 ilâ 18 arasında değişen bir erkek ve bir kız çocuğu göndermek zorundadır. Açlık Oyunları TV'den yayınlanan ölümüne bir kavgadır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Başlangıç izle Türkçe Dublaj

Posted: 22 Apr 2013 05:59 AM PDT


Başlangıç

Başlangıç izle, Başlangıç Filmini izle, Başlangıç Türkçe Dublaj izle, Başlangıç Full Hd izle, Başlangıç Tek Parça 720p izle, Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb'un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb'a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız başlangıçı tamamlayabilirse… Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb'un görebildiği bir düşmandır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Mükemmel Saha izle Türkçe Dublaj

Posted: 22 Apr 2013 05:56 AM PDT


Mükemmel Saha

Mükemmel Saha izle, Mükemmel Saha Filmini izle, Mükemmel Saha Türkçe Dublaj izle, Mükemmel Saha Full Hd izle, Mükemmel Saha Tek Parça 720p izle, genç kızlardan oluşan 2 müzik grubunu beyazperdeye taşıyan bir yapım ile devam ediyoruz.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Prestij izle Türkçe Dublaj

Posted: 22 Apr 2013 05:51 AM PDT


Prestij

Prestij izle, Prestij Filmini izle, Prestij Türkçe Dublaj izle, Prestij Full Hd izle, Prestij Tek Parça 720p izle, Beğenilen yönetmen Christopher Nolan'dan ("Memento," "Batman Başlıyor") illüzyon kumaşından örülmüş bir macera geliyor. Bu beklenmedik dönüşlerle dolu gizemli öyküde, Viktorya Devri'nde iki sahne sihirbazı, giderek şiddetlenen bir savaşa ve birbirlerinin mesleki sırlarını ortaya çıkartmak için doymaz bir susuzluğa dönüşen güçlü bir rekabete girişiyorlar. Bu iki görkemli adamın cüreti tutkuya, şovmenliği bilime ve hırsı dostluğa kırdırmalarının sonuçları tehlikeli, ölümcül ve hileli oluyor. Her şey yüzyılın başında, hızla değişen Londra'da başlıyor. Sihirbazların ünlü ve en üst mertebede idol olarak kabul edildikleri bir zamanda, iki genç sihirbaz şöhrete giden yolu çizmeye başlarlar. Gösterişli, sofistike Robert Angier (HUGH JACKMAN) tam bir şovmenken, yontulmamış ve gelenekçi Alfred Borden (CHRISTIAN BALE) sihirli fikirlerini gösterme yeteneğinden yoksun, yaratıcı bir dahidir. Birbirlerini takdir eden arkadaşlar ve ortaklar olarak yola çıkarlar. Ama en büyük numaraları ters gidince, aralarında ömür boyu sürecek bir düşmanlık başlar; ikisi de bir diğerini geçme ve altüst etme niyetindedir. Sürdürdükleri aşırı rekabet, her numarayla, her gösteriyle daha da büyür; ta ki sınır tanımayana, hatta elektriğin yeni ve inanılmaz güçlerini ve Nikola Tesla'nın bilimsel dehasını işin içine dahil edene dek…

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Umudunu Kaybetme izle Türkçe Dublaj

Posted: 22 Apr 2013 05:43 AM PDT


Umudunu Kaybetme

Umudunu Kaybetme izle, Umudunu Kaybetme Filmini izle, Umudunu Kaybetme Türkçe Dublaj izle, Umudunu Kaybetme Full Hd izle, Umudunu Kaybetme Tek Parça 720p izle, The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme'de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher'ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder… Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder