17 Nisan 2013 Çarşamba

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi


Memleket izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:58 PM PDT


Memleket

Memleket izle, Memleket Filmini izle, Memleket Türkçe Dublaj izle, Memleket Full Hd izle, Memleket Tek Parça 720p izle, Anakaradan uzakta, Sicilya açıklarındaki küçük Linosa adası küçük bir balıkçı topluluğuna ev sahipliği yapmaktadır. Yasadışı göçmenlerin gelişiyle buradaki ailelerden birinin düzeni bozuluverir. Balıkçı ailesi, batmakta olan bir gemiden kurtulan Etiyopyalı bir kadın ve çocuğunu, hapse atılma riskine rağmen evlerine alır. Kadın doğum yapıp, bir de ailenin teknesine el konulunca hayat daha da karmaşık hale gelir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Kurşunlar Arasında izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:55 PM PDT


Kurşunlar Arasında

Kurşunlar Arasında izle, Kurşunlar Arasında Filmini izle, Kurşunlar Arasında Türkçe Dublaj izle, Kurşunlar Arasında Full Hd izle, Kurşunlar Arasında Tek Parça 720p izle, Eski asker Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) bir savaş sırasında her merminin sayıldığını biliyordur. Yaptıkları çaresiz kurbanların ölümüyle sonuçlanmaya başlayınca, savaştan çekilmiştir. Ama şimdi ümitsiz bir babanın son umudur Gaul'dür. Dövüş sanatları ustası Andrew Fayden (Joe Flanigan, Stargate: Atlantis) nasıl dövüşeceğini biliyordur ancak tek başına kaçırılmış kızını bulmak için yabancı bir şehrin sokaklarında mücadeleye etmeye hazır değildir. Fayden ile Gaul masumları avlayan bir grup suçluyu bulup yok etmek için önlerine çıkan her engeli aşacaktır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hemingway Gellhorn izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:53 PM PDT


Hemingway Gellhorn

Hemingway Gellhorn izle, Hemingway Gellhorn Filmini izle, Hemingway Gellhorn Türkçe Dublaj izle, Hemingway Gellhorn Full Hd izle, Hemingway Gellhorn Tek Parça 720p izle, Amerika'nın en ünlü çiftlerinden birinin hikayesini anlatan film çiftin Florida'daki barda tanıştığı 1936 yılında başlıyor. Erkek zaten ünlü bir yazardı, kadın ise 20. yüzyılın en iyi savaş muhabirlerinden biriydi. 5 yıllık evlilikleri İspanya'ya yapılan bir seyahat ve orada 1936-1939 İspanya sırasında kaydedilen ünlü röportajlara şahit oldu.Gelhorn Hemingway'den boşanmak isteyen tek kadındı ve onun Çanlar kimin için çalıyor adlı kitabını yazması için ilham kaynağı oldu.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Tutsak izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:50 PM PDT


Tutsak

Tutsak izle, Tutsak Filmini izle, Tutsak Türkçe Dublaj izle, Tutsak Full Hd izle, Tutsak Tek Parça 720p izle, Sekiz yaşındaki Tim ve annesi Sarah sinemadan eve dönerken Bob isminde psikopat bir taksi şoförü tarafından kaçırılır. Bu Tim ve annesinin beraber son yolculukları olacaktır. Bob, çocuğun annesini öldürür ve Tim'i tutsak alır. Cinayetlerine devam eden Bob, her cinayet sonrası etrafı küçük Tim'e temizlettirir. Birkaç başarısız kaçma girişiminden sonra Tim'i sadece evin içerisinde gezinebileceği uzunlukta bir zincire bağlar. Tim'in ismi artık Rabbit olmuştur. Seneler geçtikçe Bob Rabbit'e anatomi ve insan davranışları dersi vermeye başlar. Ergenliğe girdikten sonra Bob tarafından kendi cinayet serisine başlamak için baskı gören Rabbit'in önünde iki yol vardır: ya Bob'un ayak izlerini takip edip bir seri katil olacaktır, ya da son bir kez özgürlüğe kaçmayı deneyecektir.

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Sır izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:45 PM PDT


Sır
Sır izle, Sır Filmini izle, Sır Türkçe Dublaj izle, Sır Full Hd izle, Sır Tek Parça 720p izle, Cold Rock kasabası kimsenin çözemediği bir lanetle karşı karşıyadır. Zira kasabanın küçük çocukları geride hiçbir iz bırakmadan teker teker kaybolurlar…

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Nakavt izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:42 PM PDT

Nakavt

Nakavt izle, Nakavt Filmini izle, Nakavt Türkçe Dublaj izle, Nakavt Full Hd izle, Nakavt Tek Parça 720p izle, Emekli boksör Dan Barnes, yeni öğrencisi Matthew'a peşindeki belalı adamlardan korunması için yardım eder. Genç boksör de geçmişte yaşadığı karmaşık hayatının üstesinden gelmek için elinden geleni yapar.

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Zararsız izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:38 PM PDT


Zararsız

Zararsız izle, Zararsız Filmini izle, Zararsız Türkçe Dublaj izle, Zararsız Full Hd izle, Zararsız Tek Parça 720p izle, Dr. Jason Cole kazançlı bir işe, etkileyici cazibeye, iyi bir kalbe yani kısacası her şeye sahip olan ve saygı duyulan bir beyin cerrahıdır. Ancak karanlık bir sır saklamaktadır. Bir sabah kötü bir otel odasında daha önce hiç görmediği birkaç çıplak kadının arasında uyanınca, bildiği tek bir şey vardır: bu ilk defa olmamıştır. Her gece aynı saatte Jason'ın içinde bir şeyler değişir ve onu tanınmayacak hale getirir. Jason baştan çıkarıcı, üç kağıtçı bir sosyopata dönüşmektedir. Bu tehlikeli ikinci kişiliğinin adı ise Ian Price'tır. Yıllarca Ian'la savaşmış ve güçlü bir yatıştırıcıyla onu konttrol altında tutmayı başaran Jason'ın vücudu seruma karşı direnç göstermeye başlamış ve bu da Ian'ın serbest kalmasına neden olmuştur. İşleri daha da kötü hale getiren ise, uzun zamandır baskı altında tutulmuş Ian'ın Jason'dan intikam almak istemesidir. Jason'ın değer verdiği herkes tehlike altındadır; hastaları, dostları, iş arkadaşları ve sevgilisi. Jason Ian'ı durdurmak zorundadır. Ian ve Jason ortak bir noktada bulaşabilecek midir yoksa birbirlerini yok etmeye mi çalışacaklardır?

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Barbara izle Türkçe Dublaj

Posted: 16 Apr 2013 04:23 PM PDT


Barbara

Barbara izle, Barbara Filmini izle, Barbara Türkçe Dublaj izle, Barbara Full Hd izle, Barbara Tek Parça 720p izle, 80'li yıllarda, Doğu Almanya'da geçen filmde, rejimle yaşadığı sorunlar nedeniyle önce tutuklanan, sonra da taşraya sürgüne gönderilen doktor Barbara, her hareketi gözlenmesine rağmen Batı'ya kaçmakta kararlıdır. Fakat sürüldüğü küçük kasabada tanıştığı meslektaşı André, değer yargılarını gözden geçirmesine neden olur. Yakın dönem Alman sinemasından soğukkanlı bir dram.

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder