29 Nisan 2013 Pazartesi

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Ateşkes Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 03:03 AM PDT

Ateşkes

Ateşkes izle, Ateşkes Filmi Full izle, Ateşkes Türkçe Dublaj izle, Ateşkes Tek Parça 720p izle, Ateşkes Full HD izle, Ateşkes Filmini izle, (Ateşkes / Merry Christmas) 27 Temmuz 2006 tarihinde vizyona giren ateşkes filmini ilkokul sıralarında hergün dövdüğüm christian carion yönetti. Diane kruger, guillaume canet ve daniel brühl’ün başrolleri paylaştığı ateşkes filmi bizleri 1914′lü yıllarda yaşanan birinci dünya savaşına götürüyor.

İMDB : 7.0 / 10
Yapım : 2006 – Almanya , Fransa , İngiltere , Romanya
Süre : 116 Dakika
Türü : Dram, Romantik, Savaş
Yönetmen : Christian Carion
Oyuncular: Diane Kruger, Guillaume Canet, Daniel Brühl, Benno Fürmann, Michel Serrault

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Beden Öğretmeni Bay Woodcock Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 03:00 AM PDT

Beden Öğretmeni Bay Woodcock

Beden Öğretmeni Bay Woodcock izle, Beden Öğretmeni Bay Woodcock Filmi Full izle, Beden Öğretmeni Bay Woodcock Türkçe Dublaj izle, Beden Öğretmeni Bay Woodcock Tek Parça 720p izle, Beden Öğretmeni Bay Woodcock Full HD izle, Beden Öğretmeni Bay Woodcock Filmini izle, (Beden Öğretmeni Bay Woodcock / Mr. Woodcock) 11 Aralık 2007′de vizyona girdi. Craig gillespie yönetmenliği üstlenirken, Seann William Scott, Susan Sarandon ve Ethan Suplee başrolleri paylaştı. Forest Meadow Ortaokulu Öğrencileri için, beden eğitimi dersleri oyun zamanı değil, sert mi sert Bay Woodcock'un (Billy Bob Thornton) denetiminde, zihinsel ve bedensel aşağılanmaya katlanma egzersizidir.Bir beden dersi sınıfından çok askeri talim kampı gibi geçen derslerde, Woodcock'un verdiği fiziksel eğitim dersi yeni bir anlam kazanır: Bu derste her çocuğun kusuru ya da zaafı, nefret edilen öğretmenin çaldığı düdüğün sesinden sonra gelen işkence ve utançtan payını alır. Ulus çapında en-çok-satan Letting Go: Getting Past Your Past kitabının yazarı John Farley (Seann William Scott) için, Bay Woodcock'un sınıfında olmanın getirdiği acı dolu anların hatıraları artık yerini başarılı bir yazar ve motivasyon konuşmacısı olmanın getirdiği özgüvene bırakmıştır. Kitap turu sırasında son anda gerçekleşen bir iptal, John'a bir günlük tatil imkanı sağlar. Genç adam annesi Beverly'ye (Susan Sarandon) sürpriz yapmak için eve döner. Bir de haberi vardır: Mısır Festivali sırasında, kasabanın saygın ödülü "Corn Cob Key" (Mısır Koçanı Anahtarı) kendisine verilecektir.

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 124 Dakika
Türü : Komedi, Spor
Yönetmen : Craig Gillespie
Oyuncular: Seann William Scott, Susan Sarandon, Ethan Suplee, Billy Bob Thornton, Melissa Sagemiller

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Büyük Yem Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:53 AM PDT

Büyük Yem

Büyük Yem izle, Büyük Yem Filmi Full izle, Büyük Yem Türkçe Dublaj izle, Büyük Yem Tek Parça 720p izle, Büyük Yem Full HD izle, Büyük Yem Filmini izle, (Büyük Yem / Bait) 13 Kasım 2000′de vizyona giren büyük yem filmini antoine fuqua yönetmiştir. İmdb’den 7.0/10 puan alan büyük yem filmi 102 dakika sürmektedir. Alvin Dean Sanders durumu anlayamıyordu. Küçük çapta hırsızlıktan giydiği hükmün, neden bir anda dosyalardan silindiğini bilmiyordu. Ya da neden ortalıkta dolaşan $11.500 gibi büyük bir parayı bir anda kucağında bulduğunu. Alvin, elektronik bir alet sayesinde, hükümetin bir katili yakalamak için yaptığı plandaki yem olduğundan habersizdi. Ama şüpheleri gitgide artıyordu. Jamie Foxx (Any given Sunday) Alvin rolünde, Antoine Fuqua’nın (The Replacement Killers) yönettiği filmde, The Green Mile’dan David Morse ve Doug Hutchison, Set It Off’dan Kimberly Elise, Jamie Kennedy (Scream üçlemesi), David Pymer (Payback) ve diğer yetenekli oyuncularla bu ileri teknoloji macerada kahkalarla güldürüyor. Son derece keskin ve diri bir tarza sahip olan yapımda maceralar sıcak ve espriler ve Foxx’un kendisi kadar çılgın. Büyük Yem, kancası ve misinasıyla sizi yakalayacak.

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2000 – ABD, Avusturya, Kanada
Süre : 102 Dakika
Türü : Aksiyon, Gerilim, Komedi, Macera, Suç
Yönetmen : Antoine Fuqua
Oyuncular: Jamie Foxx, David Morse, Jamie Kennedy, Jeffrey Donovan, Doug Hutchison

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Bir Dalavere Öyküsü Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:47 AM PDT

Bir Dalavere Öyküsü

Bir Dalavere Öyküsü izle, Bir Dalavere Öyküsü Filmi Full izle, Bir Dalavere Öyküsü Türkçe Dublaj izle, Bir Dalavere Öyküsü Tek Parça 720p izle, Bir Dalavere Öyküsü Full HD izle, Bir Dalavere Öyküsü Filmini izle, (Bir Dalavere Öyküsü / The Wendell Baker) 22 Mart 2000′de vizyona giren bir dalavere öyküsü filmini andrew wilson yönetmiştir. İmdb’den 7.7/10 puan alan bir dalavere öyküsü filmi 99 dakika sürmektedir.Teksas Meksika sınırında yaşayan ve hayatla dalga geçen Wendell Baker, son derece güleryüzlü, optimist, güzeller güzeli Doren’e aşık ve sürekli olarak Doren’e aşkını ilan eden, onun etrafında dolaşan, genç bir adamdır. Ama bu genç adamın bilinmeyen bazı gerçekleri de vardır… Bu adam bir hükümlüdür. Bu gerçeği öğrenen Doren için Wendell artık geçmişte kalır. Günlerini hapiste bile futbol oynayarak eğlenceli kılan bu sevimli adam günün birinde tahliye olur ve akabinde huzurevinde çalışmaya başlar. Böylece eğlence dolu maceralar da başlamış olur. Aynı yerde çalışan başhemşirenin akıl almaz dolaplarının farkına varır. Huzurevi’nin üç sakini Doren’i geri kazanması için ona yardım ederken, Wendel de onlarla beraber bu entrikaları açığa çıkarmaya çalışır. Acaba bu işbirliği, düzenbazlığı ortaya çıkarmaya ve Wendell’in Doren’i geri kazanmasına yardımcı olacak mıdır?Luke Wilson’ın hem senaryosunu yazıp, hem yönetiği hem de kardeşi Owen Wilson’la beraber başrolü paylaştığı keyifli bir komedi filmi.

İMDB : 7.7/10
Yapım : 2005-ABD, Almanya
Süre : 99 Dakika
Türü : Dram, Komedi, Romantik
Yönetmen : Andrew Wilson
Oyuncular: Eva Mendes, Owen Wilson, Luke Wilson, Will Ferrell, Eddie Griffin

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Mr. Brooks Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:44 AM PDT

Mr. Brooks

Mr. Brooks izle, Mr. Brooks Filmi Full izle, Mr. Brooks Türkçe Dublaj izle, Mr. Brooks Tek Parça 720p izle, Mr. Brooks Full HD izle, Mr. Brooks Filmini izle, (Mr. Brooks)01 Haziran 2007′de vizyona giren mr. brooks filmini bruce a. evans yönetmiştir. İmdb’den 7.5/10 puan alan mr. brooks filmi 120 dakika sürmektedir.Bay Brooks (Kevin Costner) karısı (Marg Helgenberger) ve kızıyla (Danielle Panabaker) birlikte oldukça normal biridir. Olağan aldatıcı görünüm altında gömülü olan yine de karanlık bir sırrı barındıran bir insanın duygusal olarak işkence gören ruhudur. Bay Brooks'un çapraşık değişken benliği Marshall (William Hurt) cinayeti ve kargaşayı sever ve Bay Brooks'u kötü işlere sevk eder. Bay Brooks ne kadar çok disiplin içinde kalmaya karar verip, kötü dürtülere karşı mücadele ederse etsin, Marshall'ın etkisine karşı koyamaz ve seri bir katil olarak ikinci bir yaşam sürer. Onun bu saldırıları kendini işine ve suçluları yakalamaya adamış olan sert kadın dedektif Atwood'un (Demi Moore) dikkatini çeker. Brooks'un zekası yine de Atwood'un saygısını kazanır ve sonunda ikisinin arasında garip simbiyotik bir ilişkinin başlamasına neden olur.

İMDB : 7.5/10
Yapım : 2007-ABD
Süre : 120 Dakika
Türü : Dram, Gizem, Suç
Yönetmen : Bruce A. Evans
Oyuncular: Kevin Costner, Demi Moore, Dane Cook, Danielle Panabaker, William Hurt

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

A Takımı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:41 AM PDT

A Takımı

A Takımı izle, A Takımı Filmi Full izle, A Takımı Türkçe Dublaj izle, A Takımı Tek Parça 720p izle, A Takımı Full HD izle, A Takımı Filmini izle, (A Takımı / The A Team) 20 Ağustos 2010′de vizyona giren a takımı filmini joe carnahan yönetmiştir. İmdb’den 7.7/10 puan alan a takımı filmi 117 dakika sürmektedir. İşlemedikleri bir suçla yargılanan bir grup Özel Kuvvetler üyesi, isimlerini bu olaydan sildirmek için bir araya gelip, her birinin kendine özel yeteneklerini kullanarak asıl suçluyu bulmaya soyunurlar.

İMDB : 7.7 / 10
Yapım : 2010 – ABD
Süre : 117 Dakika
Türü : Aksiyon, Gerilim, Macera
Yönetmen : Joe Carnahan
Oyuncular: Bradley Cooper, Liam Neeson, Jessica Biel, Patrick Wilson, Sharlto Copley

FRAGMAN

TEK PART

Babamız Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:39 AM PDT

Babamız

Babamız izle, Babamız Filmi Full izle, Babamız Türkçe Dublaj izle, Babamız Tek Parça 720p izle, Babamız Full HD izle, Babamız Filmini izle, (Babamız / Padre Nuestro) 05 Ekim 2007′de vizyona giren babamız filmini christopher zalla yönetmiştir. İmdb’den 7.7/10 puan alan babamız filmi 105 dakika sürmektedir. Film, kapağı ABD'ye atmaya çalışan bir gencin hikayesini anlatırken, kimlik hırsızlığı ve ihanet üzerinde duruyor. 17 yaşındaki Pedro (Jorge Adrian Espindola) 17 yıl önce giden babasının ardından Meksika'dan kaçak olarak ABD'nin yolunu tutuyor. Bindiği kamyonda, bir başka gence hikayesini anlatıyor. Brooklyn'e geldiğinde ise çantası yok, zengin restoran sahibi babasının adresi de onun içinde. Tek kelime İngilizce bilmeyen Pedro, meteliksiz halde ortada kalıyor. Kenya'da doğmuş, İspanyolca konuşan ve Columbia Üniversitesi'nde sinema okumuş yönetmen de bir New Yorklu.

İMDB : 7.7 / 10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 105 Dakika
Türü : Dram, Gerilim
Yönetmen : Christopher Zalla
Oyuncular: Jesús Ochoa, Armando Hernández, Jorge Adrián Espíndola

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Koğuş Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:38 AM PDT

Koğuş

Koğuş izle, Koğuş Filmi Full izle, Koğuş Türkçe Dublaj izle, Koğuş Tek Parça 720p izle, Koğuş Full HD izle, Koğuş Filmini izle, (Koğuş / The Ward) 03 Haziran 2011′de vizyona giren koğuş filmini john carpenter yönetmiştir. İmdb’den 6.9/10 puan alan koğuş filmi 88 dakika sürmektedir. Korku ustası John Carpenter bu defa uzun metrajlı bir sinema ile geri dönüyor.13.cuma güzeli Danielle Panabaker ve Amber Heard projedeler.Filmin senaryosu Michael ve Shawn Rasmussen tarafından yazıldı.The ward eski tarz bir psikolojik gerilim filmi olarak düşünülüyor.Filmde Amber Heard psikolojik sorunları nedeniyle bir psikiyatr kliniğine gidiyor ve burada başka kadınlarla tanışıyor.Geceleri de gizemli bir konuk onları ziyaret etmeye başlıyor.Carpenter tam sekiz yılın ardından bir sinema filmi ile karşımıza çıkacak!

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2010 – ABD
Süre : 88 Dakika
Türü : Gerilim , Gizem , Korku , Psikolojik
Yönetmen : John Carpenter
Oyuncular: Amber Heard, Danielle Panabaker, Mika Boorem, Jared Harris, Laura-leigh

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Uzaktaki Kuzey Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:32 AM PDT

Uzaktaki Kuzey

Uzaktaki Kuzey izle, Uzaktaki Kuzey Filmi Full izle, Uzaktaki Kuzey Türkçe Dublaj izle, Uzaktaki Kuzey Tek Parça 720p izle, Uzaktaki Kuzey Full HD izle, Uzaktaki Kuzey Filmini izle, (Uzaktaki Kuzey / Far North) 07 Ocak 2007′de vizyona giren uzaktaki kuzey filmini asif kapadia yönetmiştir. İmdb’den 6.8/10 puan alan uzaktaki kuzey filmi 89 dakika sürmektedir. Kuzey kutbuna yakın bir bölgede sürgün hayatı yaşayan ana kızın arasında kalan adamın hikayesidir.

İMDB : 6.8/10
Yapım : 2007 – İngiltere, Fransa
Süre : 89 Dakika
Türü : Dram, Gerilim, Romantik, Suç
Yönetmen : Asif Kapadia
Oyuncular: Sean Bean, Michelle Yeoh, Michelle Krusiec, Håkan Niva, Espen Prestbakmo

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Emret Patronum Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 29 Apr 2013 02:20 AM PDT

Emret Patronum

Büyük Yem izle, Büyük Yem Filmi Full izle, Büyük Yem Türkçe Dublaj izle, Büyük Yem Tek Parça 720p izle, Büyük Yem Full HD izle, Büyük Yem Filmini izle, (Emret Patronum / The Boss Of It All) 22 Aralık 2006′de vizyona giren emret patronum filmini lars von trier yönetmiştir. İmdb’den 7.4/10 puan alan emret patronum filmi 99 dakika sürmektedir. Bilişim teknolojileri şirketi olan bir adam, bir gün sahip olduğu şirketi satmaya karar verir. Ancak ortada ufak bir sorun vardır, patron uzun zamandır ofisin içinde sıradan bir çalışan gibi çalışmaktadır ve kimse kendisinin şirketin sahibi olduğunu bilmemektedir. Şirketi almaya talip olan yatırımcılar yeni patronla yüzyüze görüşmek konusunda ısrar edince patron çareyi profesyonel bir oyuncu ile anlaşmakta bulur. Başlangıçta her şey yolunda giderse de sahte patron zamanla kendini iyice rolüne kaptırır.Usta yönetmen Lars von Trier'in son filmi "Emret Patronum" hınzır bir kara komedi örneği. Sinemaya tutkusunu yeniden keşfetmek isteyen ve filmlerine zarar verdiğini düşündüğü alışkanlıklarından kurtulmaya karar veren Trier, "Emret Patronum"la özüne dönmeyi hedefliyor.

İMDB : 7.4 / 10
Yapım : 2006 – Danimarka, İsveç, İzlanda, İtalya, Norveç, Fransa, Finlandiya, Almanya
Süre : 99 Dakika
Türü : Komedi
Yönetmen : Lars von Trier
Oyuncular: Iben Hjejle, Peter Gantzler, Mia Lyhne, Louise Mieritz, Jens Albinus

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder