24 Nisan 2013 Çarşamba

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Aşk Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Aşk

Aşk izle, Aşk Filmi Full izle, Aşk Türkçe Dublaj izle, Aşk HD izle, Aşk Tek Parça izle, Aşk 720p izle, Aşk Full HD izle, (Aşk / Amour), 80′lerinde emekli ve eğitimli iki müzik öğretmeni olan Georges ve Anne’ın ,kendileri gibi müsizyen olan fakat uzakta yaşayan bir kızları vardır. Bir gün Anne bir kriz geçirir ve felç olur. Çift kadının felç geçirmesinin ardından bu durumla başa çıkmaya çalışmaktadır. Şimdi onca yıla yayılmış olan evlilikleri yeniden bağlılık testinden geçmektedir. Usta yönetmen Michael Haneke’nin son filmi olan yapım 2012 Cannes Film Festivali’nden büyük ödülle dönmüştür.

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2012 – Almanya , Fransa
Süre : 127 Dakika
Türü : Dram
Yönetmen : Michael Haneke
Oyuncular: Emmanuelle Riva , Jean-Louis Trintignant , Carole Franck , Dinara Drukarova , William Shimell Laurent Capelluto

FRAGMAN

Part 1
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/288.html[/pois-player]
PART 2
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/289.html[/pois-player]
PART 3
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/290.html[/pois-player]
PART 4
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/291.html[/pois-player]
PART 5
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/292.html[/pois-player]
PART 6
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/293.html[/pois-player]
PART 7
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/fatihcavultu6/_myvideo/294.html[/pois-player]

Suç Evi Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Suç Evi

Suç Evi izle, Suç Evi Filmi Full izle, Suç Evi Türkçe Dublaj izle, Suç Evi HD izle, Suç Evi Tek Parça izle, Suç Evi 720p izle, Suç Evi Full HD izle, (Suç Evi / Down Terrace), Her bireyiyle suça bulaşmış bir aile, aralarına sızıp aile işletmelerini çökertmeye çalışan bir muhbir olduğundan şüphelenir. Gizemli bir suçun failleri olarak hapse atılan Bill ve Karl artık serbesttirler ve kendilerini ele veren kişinin peşine düşmeye karar verirler. Aile işleri tıkırında gitmektedir ama herkes birbirine şüpheyle yaklaşmaktadır. Yoksa aralarında bir muhbir mi vardır?

İMDB : 4.0 / 10
Yapım : 2009 – İngiltere
Süre : 89 Dakika
Türü : Komedi
Yönetmen : Ben Wheatley
Oyuncular: Kerry Peacock , Mark Kempner , David Schaal , Luke Hartney , Kitty Blue Janet Hill , Kali Peacock

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Kan Kardeşler Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Kan Kardeşler

Kan Kardeşler izle, Kan Kardeşler Filmi Full izle, Kan Kardeşler Türkçe Dublaj izle, Kan Kardeşler HD izle, Kan Kardeşler Tek Parça izle, Kan Kardeşler 720p izle, Kan Kardeşler Full HD izle, (Kan Kardeşler / Blood Brothers), 1930 ların dejenere, suç ve uyuşturucu ticareti başkenti Şangay?ın dumanlı caddelerinde dolaşan "kan kardeşler", yaşlarına rağmen masumiyetlerini kaybetmemiş fakat kendilerine daha iyi bir yaşam kurma hırsıyla suç bataklığına dalmaktan çekinmeyen üç arkadaşın öyküsü etrafında gelişiyor. Üç arkadaş, yeraltı dünyasına daha derinden bağlandıkça yolları kaçınılmaz olarak ayrılır. bir zaman sonra, aralarındaki kankardeşlik yemini de onları birbirlerini düşman olarak görmekten alıkoyamayacaktır.

İMDB : 5.6 / 10
Yapım : 2007 – Amerika Birleşik Devletleri, Tayvan
Süre : 96 Dakika
Türü : Aksiyon , Savaş , Dram
Yönetmen : Kokie Nassim
Oyuncular: Daniel Wu, Qi Shu, Xiaolu Li, Tony Yang, Ye Liu, Greg Aldana, Adrian Boykin, Angie Silver, Ceasare Willis, Reuben Dodds

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Tatlı Cadının Hediyesi Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Tatlı Cadının Hediyesi

Tatlı Cadının Hediyesi izle, Tatlı Cadının Hediyesi Filmi Full izle, Tatlı Cadının Hediyesi Türkçe Dublaj izle, Tatlı Cadının Hediyesi HD izle, Tatlı Cadının Hediyesi Tek Parça izle, Tatlı Cadının Hediyesi 720p izle, Tatlı Cadının Hediyesi Full HD izle, (Tatlı Cadının Hikayesi / The Good Witch), Cassie(Catherine Bell) ve Polis şefi olan Jake(Chris Potter) evlenmeye karar vermişlerdir. Jake bu tarihi Cassie süpriz yaparak biraz öne almaya karar verir. 6 gün sonraya. Yani noel gecesine. Noele 6 gün kalmıştır fakat ortada düğün için hiçbir hazırlık bulunmamaktadır.Cassie düğünü yetiştirebilmek için herkesten yardım istemek zorundadır. Ve koşuşturma başlar.Bu arada Jake, eskiden soyguna karışmış olan ve iyi halden 5 yıl erken tahliye olarak kente dönen Leon ile de ilgilenmek zorundadır.

İMDB : 6.7 / 10
Yapım : 2010 – Kanada
Süre : 94 Dakika
Türü : Aile , Dram , Fantastik
Yönetmen : Craig Pryce
Oyuncular: Catherine Bell , Matthew Knight , Peter Macneill , Chris Potter , Jordan Todosey

FRAGMAN

TEK PART

The Dukes Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

The Dukes

The Dukes izle, The Dukes Filmi Full izle, The Dukes Türkçe Dublaj izle, The Dukes HD izle, The Dukes Tek Parça izle, The Dukes 720p izle, The Dukes Full HD izle, (The Dukes), Gözden düşen bir Doo Wop grubu yeniden şöhret basamaklarını çıkmaya çalışıyor.. The Dukes grubunu duydunuz mu? Zamanında çok ünlülerdi ama 2008 yılında onları kimse tanımıyor. Hırslı menajerleri ise onları yeniden şöhret yapmanın yollarını arıyor.

İMDB : 6.3 / 10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 96 Dakika
Türü : Komedi , Dram
Yönetmen : Robert Davi
Oyuncular: Chazz Palminteri,Melora Hardin,Elaine Hendrix,Miriam Margolyes,Robert Davi

FRAGMAN

Part 1
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/hdfilmsitesi/200/448.html[/pois-player]
PART 2
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/hdfilmsitesi/200/449.html[/pois-player]
PART 3
[pois-player]http://video.mail.ru/mail/hdfilmsitesi/200/450.html[/pois-player]

Günah Tohumu 3 Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Günah Tohumu 3

Günah Tohumu 3 izle, Günah Tohumu 3 Filmi Full izle, Günah Tohumu 3 Türkçe Dublaj izle, Günah Tohumu 3 HD izle, Günah Tohumu 3 Tek Parça izle, Günah Tohumu 3 720p izle, Günah Tohumu 3 Full HD izle, (Günah Tohumu / Carrie 3), Herkesin bir kırılma noktası vardır.carrie white ında ise o noktaya gelmemesi için dua etseniz iyi olur.angela bettis stephen kingin bu ilikleri donduran efsanevi dehşet ve ceza verme hikayesinde gözleri yuvalarından çıkartan özel efektler ve şok edici yepyeni bir sonla sizlerle. carrie yalnız garip ve topluma uyum problemleri olan bir gençkızdır.okulda sınıf arkadaşlarının sürekli alayları evde ise fanatik derecede dinci annesinin psikolojik eziyetleri altında ezilmektedir.ama carrienin bir sırrı vardır.korkunç telekinesis gücü ona bahşedilmiştir.ve işkenceleri mezuniyet balosunda onu affedilmeyecek derecede acımasızca küçük düşürdüklerinde ölümcül bir ders öğreneceklerdir.eğer ateşle oynarsan mutlaka yanarsın.

İMDB : 7.0 / 10
Yapım : 2002 – ABD , Kanada
Süre : 132 Dakika
Türü : Gerilim , Korku
Yönetmen : David Carson
Oyuncular: Emilie de Ravin , Patricia Clarkson , Katharine Isabelle , Angela Bettis , David Keith Rena Sofer

FRAGMAN

TEK PART

Kıyamet Günü Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Kıyamet Günü

Kıyamet Günü izle, Kıyamet Günü Filmi Full izle, Kıyamet Günü Türkçe Dublaj izle, Kıyamet Günü HD izle, Kıyamet Günü Tek Parça izle, Kıyamet Günü 720p izle, Kıyamet Günü Full HD izle, (Kıyamet Günü / Lo impossible), Gerçek bir hikayeden esinlenilen filmde; 2004 deki büyük Tsunami felaketinin ortasından kalan bir ailenin korku içerisinde yaşama tutunma mücadelesi anlatılıyor.

İMDB : 7.0 / 10
Yapım : 2012 – İspanya , ABD
Süre : 114 Dakika
Türü : Aksiyon , Dram , Gerilim
Yönetmen : Juan Antonio Bayona
Oyuncular: Naomi Watts , Ewan McGregor , Geraldine Chaplin , Marta Etura , Tom Holland Nicola Harrison

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Kötü Çocuklar Cehenneme Gider Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:38 AM PDT

Kötü Çocuklar Cehenneme Gider

Kötü Çocuklar Cehenneme Gider izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider Filmi Full izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider Türkçe Dublaj izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider HD izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider Tek Parça izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider 720p izle, Kötü Çocuklar Cehenneme Gider Full HD izle, ( Kötü Çocuklar Cehenneme Gider / Bad Kids Go To Hell), Bu seksi karanlık komedi-gerilim filminde altı hazırlık öğrencisi fırtınalı ve karanlık bir Cumartesi günü kendilerini hapsedilmiş bir şekilde buluyorlar. 8 saat süren hapis boyunca, altı çocuğun her biri geriye bir kişi kalana kadar korkunç bir "kazaya" kurban gider. Bu şımarık çocuklar bir bir ölürken, komik gelişmeler de yaşanmaktadır. Prestijli Crestview Akademisi'nin hayaletleri sonunda okulun en kötü çocuklarını cezalandırmaya mı gelmiştir yoksa içlerinden birinin oyunu mudur? Kesin olan tek şey babacıklarının parası onları kurtarmaya yetmeyecektir.

İMDB : 6.4 / 10
Yapım : 2012 – ABD
Süre : 91 Dakika
Türü : Gerilim , Komedi , Korku
Yönetmen : Matthew Spradlin
Oyuncular: Ben Browder , Chanel Ryan , Judd Nelson , Lauren Galley , Eloise Dejoria Augie Duke , Amanda Alch

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Şempanze Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:37 AM PDT

Şempanze

Şempanze izle, Şempanze Filmi Full izle, Şempanze Türkçe Dublaj izle, Şempanze HD izle, Şempanze Tek Parça izle, Şempanze 720p izle, Şempanze Full HD izle, (Şempanze / Chimpanzee), Uganda yağmur ormanlarında yaşayan bir şempanze ailesinin gerçek yaşam öyküsünü anlatan belgesel.

İMDB : 3.9 / 10
Yapım : 2012 – ABD
Süre : 78 Dakika
Türü : Belgesel

FRAGMAN

TEK PART

Birlikte Daha Fazla Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 24 Apr 2013 02:37 AM PDT

Birlikte Daha Fazla

Birlikte Daha Fazla izle, Birlikte Daha Fazla Filmi Full izle, Birlikte Daha Fazla Türkçe Dublaj izle, Birlikte Daha Fazla HD izle, Birlikte Daha Fazla Tek Parça izle, Birlikte Daha Fazla 720p izle, Birlikte Daha Fazla Full HD izle, (Birlikte Daha Fazla / Ensemble Cest Trop), Herkes için zor zamanlar… Bir aile yemeği esnasında Marie-Frace, eşi Henri'nin başka bir kadınla ilişkisi olduğunu öğrenir. Oğlu Sebastien ve gelini Clementine, onu bir süre kendi evlerinde misafir etmeyi teklif eder. Başlarda geçici bir çözüm gibi görünen bu karar, Sebastien ve ailesi için zor zamanların başlangıcı olacaktır.

İMDB : 5.1 / 10
Yapım : 2010 – Fransa
Süre : 96 Dakika
Türü : Komedi
Yönetmen : Léa Fazer
Oyuncular: Nathalie Baye , Pierre Arditi , Jocelyn Quivrin

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder