18 Nisan 2013 Perşembe

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Avustralya Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 18 Apr 2013 05:29 AM PDT

Avustralya

(Avustralya / Australia), Film, 2. Dünya Savaşı öncesinde, kendisine kocasından bir sığır çiftliği miras kalan ve bunun için kuzey Avustralya'ya giden İngiliz aristokratı Lady Sarah Ashley çevresinde gelişiyor. İngiliz sığır baronları, arsasını almak isteyince; kaba sığır sürücüsü ile kerhen de olsa çalışmak zorunda kalır. Çünkü 2000 baş sığırı sadece birkaç ay önce Pearl Harbor baskınının yapıldığı topraklardan yüzlerce mil geçirmek için ona ihtiyacı vardır. Yolculuk sürecinde adama aşık olur. Ayrıca Avustralya'ya da hayran kalır ve kendisi için yeni bir hayatın başladığının farkına varır.

İMDB : 7.5/10
Yapım : 2008 – ABD , Avustralya , İngiltere
Süre : 165 Dakika
Türü : Dram , Macera , Tarih
Yönetmen : Baz Luhrmann
Oyuncular: Hugh Jackman, Nicole Kidman, David Wenham, Bruce Spence

FRAGMAN

Part 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

Sevimli Su Devi Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 18 Apr 2013 05:19 AM PDT

Sevimli Su Devi

(Sevimli Su Devi / Mee-shee: The Water Giant), Disney New Yorkta yaşamakta ve bir petrol firmasında sorun halleden biri olarak çalışmaktadır. Bir gün gölde kaybolmuş makinelerin akibetini araştırmak üzere bir görev alır. Oğlunuda yanına alıp bir gezi yaparlar fakat onları nelerin beklediğini bilmiyorlardır. İkiside habersiz bir şekilde gitmişlerdir ve kötü kişiler onları karşılamış ve gölde birde dev bir canavar görmüşlerdir. Bu canavar aslında sevimli bir canavardır ve baba oğul onunla güzel bir arkadaşlık kurar..

İMDB : 7.0/10
Yapım : 2005 – İngiltere , Almanya
Süre : 95 Dakika
Türü : Aile , Macera
Yönetmen : John Henderson
Oyuncular: Bruce Greenwood, Rena Owen, Shane Rimmer, Charles Mesure

Part 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

Ölü Balık Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 18 Apr 2013 05:09 AM PDT

Ölü Balık

(Ölü Balık / Dead Fish) Vatan hainleri, katiller ve aşıklar Londra'da çarpışıyorlar! Aksiyonun, dramın ve komedinin birlikte muhteşem harmanlanması!!!Çapulsuz bir çilingir olan Abe Klein güzdüzleri ite kaka bu mesleğini sürdürürken geceleri kendini partilerin kollarına bırakır. Derken bir gün kız arkadaşı Mimi'nin hamile olduğunu öğrenir. Çocuksu bir yapısı olan Abe, babalığa hazır mıdır? Bu kararsızlığı ve vurdumduymazlığı Mimi'yi çileden çıkartır ve o da Paris'e, annesinin yanına gitmeye karar verir. Mimi'yi kaybetmekten korkan Abe ona kendi cep telefonunu bile verir. Fakat Mimi çok sinirlenmiştir ve tren istasyonuna doğru yola çıkar. İstasyonda ufak bir kaza sonucu Mimi'nin cep telefonu Lynch adında bir kiralık katille karışır. İşte tüm eğlence bundan sonra başlar!

İMDB : 6.6/10
Yapım : 2005 – İngiltere
Süre : 98 Dakika
Türü : Aksiyon , Dram , Gerilim , Komedi , Polisiye , Suç
Yönetmen : Charley Stadler
Oyuncular: Gary Oldman, Billy Zane, Elena Anaya, Robert Carlyle

FRAGMAN

Part 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

Karanlık Savaşçısı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 18 Apr 2013 04:41 AM PDT

Karanlık Savaşçısı

Karanlık Savaşçısı izle, Karanlık Savaşçısı Filmini izle, Karanlık Savaşçısı Türkçe Dublaj izle, Karanlık Savaşçısı Full izle, Karanlık Savaşçısı HD izle, Karanlık Savaşçısı Full HD izle, Karanlık Savaşçısı 720p Tek Parça izle, Derek Woo(Yee)sokakları temizlemek için şehre döner. Fakat bir mafya gurubu vahşice ortadan kaldırıldığında polis, Derek’i birinci derecede şüpheli olarak hedefe alır. Artık savaş etrafını sarmıştır. Alt etmesi gereken kiralık katiller, yok edilecek uyuşturucu ve yolsuzluklar ve temize çıkarması gereken bir adı vardır.

İMDB : 6.4/10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 81 Dakika
Türü : Aksiyon , Gerilim
Yönetmen : Jason Yee
Oyuncular: Tony Todd, Cung Le, Jennifer Yen, Jorge Borda, Joshua Spruill

FRAGMAN

Part 1

PART 2

PART 3

PART 4

PART 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder