19 Nisan 2013 Cuma

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi


Dövüş Kulübü izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 02:13 AM PDT


Dövüş Kulübü

Dövüş Kulübü izle, Dövüş Kulübü Filmini izle, Dövüş Kulübü Türkçe Dublaj izle, Dövüş Kulübü Full Hd izle, Dövüş Kulübü Tek Parça 720p izle, Oregon Üniversitesinde yüksek lisansını yapan Chuck Palanhiuk’un uzak olmayan bir gelecekte geçen ve kafası karışık genç bir erkeği konu alan romanından yola çıkılarak çekilen Fight Club’da filmi anlatan, ünlü bir otomobil firmasında iyi bir işe sahiptir. Tek düze yaşamı kronik uykusuzluk sorunuyla çekilmez bir hale gelmiştir. Ailesi ve yakın bir arkadaşı olmayan Jack doktorunun tavsiyesi üzerine kanserli hastaların terapi grubuna katılır. Bu toplantılar esnasında Marla’yla tanışır o da genç adam gibi hasta olmadığı halde grubun toplantılarına katılmaktadır. Jack’in ve Marla’nın çabaları tüketici kültürünün anlamsızlığına karşı bir duruştur adeta kariyer sahibi ama yanlız insanların bir tepkisi. Jack’ın jenerasyonu ölü bir jenerasyondur. Bir yolculuk sonrası evinin yanmış olduğunu gördüğünde arayabileceği tek kişinin yolculuk sırasında tanıştığı sabun satıcısı Tyler Durden olmasıda adeta bunun bir kanıtıdır. İçilen birkaç biranın ardından park yerinde Tyler, kahramanımızı kendine vurması için kışırtacaktır. Aralarında başlayan bu kavga Jack’in hayatını değiştirecektir. Bir süre sonra Jack Tyler’ın yanına taşınır. Tyler’ın liderliğinde bir dövüş kulübünün kuruluşuyla bu kulübde sayıları elliyi aşmamak kaydıyla genç erkekler birbirleriyle dövüşmeye başlayacaklardır. Kısa sürede popüler hale gelen kulüp ve Tyler Durden hızlı bir şekilde bu ölü jenerasyonun mesihi haline gelir.

Gran Torino izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:59 AM PDT


Gran Torino

Gran Torino izle, Gran Torino Filmini izle, Gran Torino Türkçe Dublaj izle, Gran Torino Full Hd izle, Gran Torino Tek Parça 720p izle, Emekli otomobil işçisi Walt Kowalski günlerini evde yaptığı tamirat, bira ve berberine yaptığı aylık ziyaretlerle geçirmektedir. Ölen karısının son arzusu kilisede günahlarını itiraf etmesi yönünde olsa da M-1 piyade tüfeğini temiz ve hazır bulunduran, hayata küsmüş bir Kore Savaşı gazisi olan Walt için itiraf edecek hiçbir şey yoktur ve köpeği Daisy'den başka kimseye içini dökecek kadar güvenmemektedir. Bir zamanlar komşusu olarak adlandırdığı kişilerin hepsi taşınmış ya da vefat etmişler, yerlerini nefret ettiği, Güneydoğu Asya kökenli Hmong göçmenlerine bırakmışlardı

Esaretin Bedeli izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:55 AM PDT


Esaretin Bedeli

Esaretin Bedeli izle, Esaretin Bedeli Filmini izle, Esaretin Bedeli Türkçe Dublaj izle, Esaretin Bedeli Full Hd izle, Esaretin Bedeli Tek Parça 720p izle, Genç ve başarılı bir banker olan Andy Dufresne, karısını ve onun sevgilisini öldürmek suçundan ömür boyu hapse mahkum edilir ve Shawshank hapishanesine gönderilir.

Avatar izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:51 AM PDT


Avatar

Avatar izle, Avatar Filmini izle, Avatar Türkçe Dublaj izle, Avatar Full Hd izle, Avatar Tek Parça 720p izle, "Titanik", "Yaratıklar (Aliens)", "Terminator" filmlerinin efsanevi yönetmeni James Cameron Sinema tarihinde çığır açacak filmi AVATAR ile bir kez daha seyircileri büyülemeye hazırlanıyor.Üç boyutlu (3D) Sinema tekniklerinde son teknoloji ile üretilen ve "en yüksek bütçeli film" olarak akıllara kazınacak AVATAR 18 Aralık'ta tüm dünya ile aynı zamanda sinemalarda!Bizleri hayal gücümüzün ötesinde muhteşem bir dünyaya taşıyacak olan film Na'vi adlı yok olmak üzere olan bir halkın yaşadığı Pandora adlı gezegende geçiyor.

İlk Yenilmez Kaptan Amerika izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:44 AM PDT


İlk Yenilmez Kaptan Amerika

İlk Yenilmez Kaptan Amerika izle, İlk Yenilmez Kaptan Amerika Filmini izle, İlk Yenilmez Kaptan Amerika Türkçe Dublaj izle, İlk Yenilmez Kaptan Amerika Full Hd izle, İlk Yenilmez Kaptan Amerika Tek Parça 720p izle, Askere katılmak isteyen fakat uygun görülmeyen Steve Rogers, umudunu bir takım deneylere bağlamıştır. Captain Amerika adlı bu gizli deney sonunda başarılı olacak ve Steve Rogers artık Amerika'nın en güçlü ve yenilmez kahramanı olacaktır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Tek Part

Yaşam Şifresi izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:38 AM PDT


Yaşam Şifresi

Yaşam Şifresi izle, Yaşam Şifresi Filmini izle, Yaşam Şifresi Türkçe Dublaj izle, Yaşam Şifresi Full Hd izle, Yaşam Şifresi Tek Parça 720p izle, Bir banliyö treninde yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücudunda uyanarak patlamaya sebep olan kişinin kimliğini tesbit etmeye çalışmasını konu alan bir bilim-kurgu hikayesi.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Tek Part

Zamana Karşı izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:34 AM PDT


Zamana Karşı

Zamana Karşı izle, Zamana Karşı Filmini izle, Zamana Karşı Türkçe Dublaj izle, Zamana Karşı Full Hd izle, Zamana Karşı Tek Parça 720p izle, İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım ” parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın". Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Tek Part

Çelik Yumruklar izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:30 AM PDT


Çelik Yumruklar

Çelik Yumruklar izle, Çelik Yumruklar Filmini izle, Çelik Yumruklar Türkçe Dublaj izle, Çelik Yumruklar Full Hd izle, Çelik Yumruklar Tek Parça 720p izle, Yakın gelecekte, boks sporunun teknolojik bir hâl aldığı bir ortamda geçen cesur, gerilim ve aksiyon dolu "Çelik Yumruklar" filminde Hugh Jackman, 2,5 metre boyunda 900 kiloluk robotların ringlere çıkmasıyla unvan kazanma şansını kaybeden tükenmiş dövüşçü Charlie Kenton'ı canlandırıyor. Artık küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max'le (Dakota Goyo) şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Tek Part

Savaş Atı izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:26 AM PDT


Savaş Atı

Savaş Atı izle, Savaş Atı Filmini izle, Savaş Atı Türkçe Dublaj izle, Savaş Atı Full Hd izle, Savaş Atı Tek Parça 720p izle, 1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen "Savaş Atı", Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar'da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin, İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun hayatlarını nasıl değiştirdiğini konu ediyor.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Tek Part

Benim Adım Khan izle Türkçe Dublaj

Posted: 19 Apr 2013 01:22 AM PDT


Benim Adım Khan

Benim Adım Khan izle, Benim Adım Khan Filmini izle, Benim Adım Khan Türkçe Dublaj izle, Benim Adım Khan Full Hd izle, Benim Adım Khan Tek Parça 720p izle, Rızvan Khan (Shahrukh Khan) küçüklüğünü annesiyle (Zarina Vahab) ıssız bir yerde geçiren bir müslümandır. Annesi öldükten sonra Amerika’ya küçük kardeşinin yanına gider. Orada tanıştığı ve aşık olduğu Mandira (Kajol) adında dul ve Hindu bir kadın ile evlenir. Rızvan Khan aynı zamanda da Asperger sendromu hastasıdır. Bu hastalık Otizm rahatsızlığının bir çeşididir ve ömür boyu süren, sosyal etkileşime ve iletişime zarar veren, sınırlı ve tekrarlanan davranışlara yol açan beynin gelişimini engelleyen bir rahatsızlıktır. 11 Eylül saldırılarından sonra Mandira’nın oğlu faşist kesimler tarafından döverek öldürülür. Öldürülme sebebi annesi evlendikten sonra Khan soyadını almış olmalarıdır.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Part 8

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder