23 Nisan 2013 Salı

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi

HDizleFilm.Net | Full Güncel HD Film izleme Sitesi


Kadınlar ve Atlar izle Türkçe Dublaj

Posted: 23 Apr 2013 12:41 AM PDT


Kadınlar ve Atlar

Kadınlar ve Atlar izle, Kadınlar ve Atlar Filmini izle, Kadınlar ve Atlar Türkçe Dublaj izle, Kadınlar ve Atlar Full Hd izle, Kadınlar ve Atlar Tek Parça 720p izle, Kendisine söz verilen atlama beygirinin satılmasıyla çılgına dönen yetenekli jokey Gracieuse, ceketini alır ve çalıştığı ahırı terk eder. Sıfırdan başlamaya karar verir ve babasının çiftliğinin yanındaki harada seyis olarak işe başlar. Haranın sahibi Joséphine de Silène burada, dünyanın zengin kadın jokeylerinin bilgisi ve de bakışları için çekişmeye girdiği, artık elini eteğini çekmiş eski pervasız şampiyon Alman çalıştırıcı Franz Mann'ın dünya çapındaki ününden faydalanmaktadır ! Güç ve paranın küçük dünyası, tek hazinesi yeteneği, sağlam karakteri ve başarma hırsı olan Gracieuse'ü beklemez. Ama Franz Mann'ın kendisine ve tüm güçlüklere meydan okumayı kafasına koymuştur. Tek saplantısının peşinden gider: onu zirveye taşıyacak bir ata sahip olmak…

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Silahlı ve Ölümcül izle Türkçe Dublaj

Posted: 23 Apr 2013 12:13 AM PDT


Silahlı ve Ölümcül

Silahlı ve Ölümcül izle, Silahlı ve Ölümcül Filmini izle, Silahlı ve Ölümcül Türkçe Dublaj izle, Silahlı ve Ölümcül Full Hd izle, Silahlı ve Ölümcül Tek Parça 720p izle, Silahlı ve Ölümcül Filmi izle Janis MacKenzie, Sarasota'da yaşayan 36 yaşında bir fotoğrafçıdır. Ne yazık ki ikiz kardeşinin, anne ve babasını korkunç bir biçimde öldürüşüne tanıklık etmiştir. Aradan 20 sene geçmesinin ardından şimdi kardeşinin gelip kendisini de öldürmesini beklemektedir çünkü olayın tek şahidi kendisidir. Askeri sanatlarda okumuş biri olarak bu durumla mücadele etmeye hazır bir şekilde uzun bir bekleyişe girmiştir. Janis'in artık tek arzuladığı şey bu hesabın kapanmasıdır…

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Zaman Sınırı izle Türkçe Dublaj

Posted: 23 Apr 2013 12:10 AM PDT


Zaman Sınırı

Zaman Sınırı izle, Zaman Sınırı Filmini izle, Zaman Sınırı Türkçe Dublaj izle, Zaman Sınırı Full Hd izle, Zaman Sınırı Tek Parça 720p izle, Alabama’da işlenen bir cinayet yeniden gündeme gelmiştir. Yirmi yıl önce öldürülen bir Afro-Amerikan vatandaşın davası, vakti zamanında hiç incelenilmemiştir. Bunun üzerine idealist bir gazeteci olan Matt Harper, saklanan gerçekleri gün yüzüne çıkarabilmek adına çetin bir mücadeleye girecektir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Can Dostum izle Türkçe Dublaj

Posted: 23 Apr 2013 12:08 AM PDT

Can Dostum izle, Can Dostum Filmini izle, Can Dostum Türkçe Dublaj izle, Can Dostum Full Hd izle, Can Dostum Tek Parça 720p izle, Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss'i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss'in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O'na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Savaşçı izle Türkçe Dublaj

Posted: 23 Apr 2013 12:05 AM PDT


Savaşçı

Savaşçı izle, Savaşçı Filmini izle, Savaşçı Türkçe Dublaj izle, Savaşçı Full Hd izle, Savaşçı Tek Parça 720p izle, Alkolik bir boksör eskisinin oğlu Tom Conlon evine döner ve çeşitli dövüş sporlarının bir arada bulunduğu bir turnuva için babası tarafından hazırlanmaya başlar. Bu turnuva onu abisiyle karşı karşıya getirecektir.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder