22 Nisan 2013 Pazartesi

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu

HDfilmizle.com.tr - En Yeni Filmleri HD İzleme Platformu


Bulut Atlası Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 22 Apr 2013 07:09 AM PDT

Bulut Atlası

Bulut Atlası izle, Bulut Atlası Filmi Full izle, Bulut Atlası Türkçe Dublaj izle, Bulut Atlası HD izle, Bulut Atlası Tek Parça izle, Bulut Atlası 720p izle, Bulut Atlası Full HD izle, (Bulut Atlası / Cloud Atlas), 1850'de Pasifik Okyanusu'nu geçmekte olan isteksiz bir gezgin, iki savaş arasında kalan Belçika'da yaşayan, istikrarsız bir geçim kaynağı olan bir besteci, Vali Reagan'ın yönettiği California'da yaşayan yüce gönüllü bir gazeteci, yeraltı dünyasındaki alacaklılarından kaçan işe yaramaz bir yayıncı, ölüm hücresinde genetik olarak değiştirilmiş bir servis elemanı ve bilim ile medeniyetin çöküşüne tanık olan ve Pasifik Okyanusu'ndaki adaların birinde yaşayan Zachry. Cloud Atlas'ın anlatıcıları tarih koridorunda birbirlerinin sesinin yankısını duyuyorlar ve kaderleri bir şekilde mutlaka değişiyor.David Mitchell büyüleyici üçüncü romanında insanoğlunun tehlikeli güç arzusuna dair düşünme fırsatı sunmak adına dil, tür ve zaman sınırlarını tamamen kaldırıyor.

İMDB : 7.1 / 10
Yapım : 2012 – ABD , Almanya , HongKong , Singapur
Süre : 172 Dakika
Türü : Bilim Kurgu , Dram , Gizem
Yönetmen : Andy Wachowski Tom Tykwer Lana Wachowski
Oyuncular: Tom Hanks , Hugo Weaving , Halle Berry , Jim Sturgess , Hugh Grant

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Umut Limanı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 22 Apr 2013 06:01 AM PDT

Umut Limanı

Umut Limanı izle, Umut Limanı Filmi Full izle, Umut Limanı Türkçe Dublaj izle, Umut Limanı HD izle, Umut Limanı Tek Parça izle, Umut Limanı 720p izle, Umut Limanı Full HD izle, (Umut Limanı / Le Havre), Fransanın kenar mahallerinden birinde geçen bir dayanışma ve insanlık öyküsü, en başta modern toplumun en büyük sorunlarından biri olan göçmenlik üzerine belirttikleri önemli, oyunculuklar çok doğal, klişeye kaçmamak için elinden geleni yapmış yönetmen, başından beri o sıcacık hava sonuna kadar korunmuş.Sonuç olarak oldukça keyifli ve iyi bir bağımsız sinema örneği var karşımızda.

İMDB : 6.9 / 10
Yapım : 2011 – Finlandiya , Almanya , Fransa
Süre : 103 Dakika
Türü : Dram , Komedi
Yönetmen : Aki Kaurismaki
Oyuncular: Jean-pierre Leaud , Quoc Dung Nguyen , Blondin Miguel , Roberto Piazza , François Monnié

FRAGMAN

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Umudunu Kaybetme Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:10 AM PDT

Umudunu Kaybetme

(Umudunu Kaybetme / The Pursuit of Happyness), The Pursuit of Happyness/Umudunu Kaybetme'de, Chris Gardner (Will Smith) iki yakasını bir araya getirmeye çalışan bir aile babasıdır. Ailesini ayakta tutmak için cesurca çabalamasına rağmen, beş yaşındaki oğlu Christopher'ın (Jaden Christopher Syre Smith) annesi (Thandie Newton) maddi zorlukların yarattığı sürekli baskı altında direncini kaybetmek üzeredir. Artık dayanamayacağını anlayınca, istemeye istemeye evi terk eder… Artık bekar bir baba olan Chris, yılmadan, bildiği tüm satış becerilerini kullanarak daha iyi kazandıran bir işin peşine düşer. Prestijli bir borsa şirketinde stajyerlik bulur ve ücret almasa da programın sonunda iş ve parlak bir gelecek elde edeceğini umarak kabul eder. Parasal güvencesi olmayan Chris ve oğlu, kısa süre sonra oturdukları daireden çıkartılırlar ve düşkünler evi, otobüs durağı, tuvalet; geceyi geçirmek için bulabildikleri her yerde kalırlar. Çektiği sıkıntılara rağmen, Chris, babalık görevini sevgi ve özenle yerine getirmeye devam eder ve oğlunun kendisine karşı duyduğu sevgi ve güveni, karşısına çıkan engelleri aşmak için kullanır.

İMDB : 8.7 / 10
Yapım : 2007 – ABD
Süre : 117 Dakika
Türü : Aile, Biyografi, Dram
Yönetmen : Gabriele Muccino
Oyuncular: Will Smith, Jaden Smith, Thandie Newton, Dan Castellaneta, Mark Christopher Lawrence

[FRAGMAN]

TEK PART

Yaşam Şifresi Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:09 AM PDT

Yaşam Şifresi

(Yaşam Şifresi / Source Code), Bir banliyö treninde yaşanan patlamaya şahit olan birinin vücudunda uyanarak patlamaya sebep olan kişinin kimliğini tesbit etmeye çalışmasını konu alan bir bilim-kurgu hikayesi.

İMDB : 7.9 / 10
Yapım : 2011 – ABD , Fransa
Süre : 93 Dakika
Türü : Bilim Kurgu , Gerilim , Gizem
Yönetmen : Duncan Jones
Oyuncular: Jake Gyllenhaal , Michelle Monaghan , Vera Farmiga , Jeffrey Wright

FRAGMAN

TEK PART

Savaşcı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:08 AM PDT

Savaşcı

(Savaşcı / Warrior), Eski bir boksör, alkol sorunu yüzünden ailesini kaybetmiştir. Karısı, çocuklarını da yanına alarak evi terkeder. Aradan uzun yıllar geçtikten sonra Tom ve Brendan büyümüştür. Anneleri ölmüş, Tom orduya katılmış, Brendan ise evlenip aile babası olmuştur.14 yıl süre geçtikten sonra, Tom babasının yanına gider ve "MMA" ismi verilen, bir çok dövüş stilini içerisinde barındıran bir turnuvaya hazırlanması için babasından yardım ister. Turnuvanın ödülü 5 milyon dolar olarak açıklanmıştır. Aynı turnuvaya Brendan da katılır. İki kardeşin yolu, yıllar sonra bu turnuvada kesişecektir.

İMDB : 7.2 / 10
Yapım : 2011 – ABD
Süre : 140 Dakika
Türü : Aksiyon , Dram , Romantik , Spor , Gençlik
Yönetmen : Gavin O’connor Michael F. Sears
Oyuncular: Tom Hardy , Jennifer Morrison , Nick Nolte , Joel Edgerton , Frank Grillo

FRAGMAN

TEK PART

Savaş Atı Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:07 AM PDT

Savaş Atı

(Savaş Atı / War Horse), 1. Dünya Savaşı sırasında kırsal İngiltere ve Avrupa arasında geçen "Savaş Atı", Joey adlı bir at ile onu evcilleştirip eğiten Albert adında genç bir adam arasındaki muazzam dostlukla başlıyor. İkili mecburen ayrı düşüyor. Atın savaş boyunca yaptığı sıra dışı yolculuğu anlatan film Tarafsız Topraklar'da duygusal sona yaklaşırken atın karşılaştığı herkesin, İngiliz süvarilerin, Alman askerlerinin, bir Fransız çiftçi ve onun torunun hayatlarını nasıl değiştirdiğini konu ediyor.

İMDB : 7.4 / 10
Yapım : 2011 – ABD
Süre : 146 Dakika
Türü : Dram , Savaş
Yönetmen : Steven Spielberg
Oyuncular: Benedict Cumberbatch , David Thewlis , Toby Kebbell , Emily Watson , Tom Hiddleston

FRAGMAN

TEK PART

Can Dostum Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:06 AM PDT

Can Dostum

(Can Dostum / Intouchables), Geçirdiği kazadan sonra felç olan zengin aristokrat Philippe, cezaevinden çıkmış Driss'i bakıcısı olarak işe alır. Herkes Driss'in bu iş için uygun olmayacağını düşünürken, Philippe O'na inanır ve bir şans verir. Dünya dursa yan yana gelmeyecek olan bu iki karşıt dünya görüşünün çarpışmasının ve zamanla çılgın bir dostluğa dönüşmesinin, insanı derinden etkileyen hikâyesi.

İMDB : 7.7 / 10
Yapım : 2011 – Fransa
Süre : 112 Dakika
Türü : Biyografi , Dram , Komedi
Yönetmen : Eric Toledano Olivier Nakache
Oyuncular: Omar Sy , François Cluzet , Anne Le Ny , Alba Gaïa Kraghede Bellugi , Clotilde Mollet

FRAGMAN

TEK PART

Hayat Güzeldir Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:05 AM PDT

Hayat Güzeldir

(Hayat Güzeldir / Life is Beautiful), 1930′ların İtalya’sında Guido adındaki tasasız, kaygısız bir Yahudi kitapçı yakın bir şehirdeki güzel kadına kur yapıp onunla evlenerek bir peri masalı başlatır. Guido ve karısının bir oğulları olur ve İtalya’yı Alman güçleri istila edene kadar birlikte mutluluk içinde yaşarlar. Ailesini bir arada tutabilmek ve oğlunun Yahudi toplama kamplarının dehşetinden elinden geldiğince uzak tutmak çabası ile Guida bu yıkımı bir oyun gibi gösterir. Bu oyunun kazanma ödülü ise bir tanktır.

İMDB : 8.8 / 10
Yapım : 1997 – İtalya
Süre : 118 Dakika
Türü : Dram , Komedi , Romantik
Yönetmen : Roberto Benigni
Oyuncular: Roberto Benigni , Giorgio Cantarini , Nicoletta Braschi , Giustino Durano , Horst Buchholz

FRAGMAN

TEK PART

Baba 2 Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:04 AM PDT

Baba 2

(Baba 2 / The Godfather Part 2), Genç Vito Corleone 1910′larda Sicilya’dan New York’a göç eder. Ailesinin geçimini sağlayabilmek için çeşitli işlerde çalışır ve yavaş yavaş yükselmeye başlar. Michael Corleone ise 1950′lilerde ailesinin işlerini düzenlemek için Las Vegas, Hollywood ve Küba arasında mekik dokumaktadır.

İMDB : 8.6 / 10
Yapım : 1974 – ABD
Süre : 200 Dakika
Türü : Dram , Suç
Yönetmen : Francis Ford Coppola
Oyuncular: Al Pacino , Robert De Niro , Diane Keaton , Robert Duvall , James Caa

FRAGMAN

TEK PART

Piyanist Türkçe Dublaj Full izle

Posted: 21 Apr 2013 08:03 AM PDT

Piyanist

(Piyanist / The Pianist), Wladyslaw Szpilman, savaş patlak verdiğinde 27 yaşındaydı ve Polonya’nın geleceği en parlak konser piyanistlerinden biriydi. Luftwaffe’de radyo istasyonu bombalandığında Chopin’in C minor Nocturne’nü çalıyordu.Tüm Yahudiler gibi o ve ailesi de evlerinden çıkartılarak Varşova gettolarına sürülmüştü. Bu çok yetenekli genç adam yeni yaşamında karaborsacıların ve işbirlikçilerin eğlendiği barlarda çalmaya başlamıştır.İşte bu işbirlikçilerden biri onu ve ailesini ölüme götüren esir kampı trenlerinden birinden kurtarmıştır. Savaş fısıltıları, direnişçiler ve sürpriz bir Alman subayı sayesinde Szpilman savaşta hayatta kalmayı başarır.

İMDB : 8.8 / 10
Yapım : 2002 – İngiltere, Fransa, Almanya, Polonya
Süre : 150 Dakika
Türü : Biyografi, Dram, Savaş
Yönetmen : Roman Polanski
Oyuncular: Adrien Brody, Thomas Kretschmann, Roman Polanski, Emilia Fox, Ed Stoppard

[FRAGMAN]

TEK PART

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder